Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajne

dlaczego osoby ,które nie bywają na

Polecane posty

Gość tajne

imprezach ,dyskotekach itp.są źle postrzegane bo albo ktoś się nad nimi lituje albo nikt nie chce się się z nimi zadawać nie rozumiem tego ?

Gość minhoi
sa zle postrzegane,ja przez jakis unikalam takich miejsc,a wtedy moje "kolezanki" uwazaly mnie za jakies dziwadlo...pozniej,zaczelam znowu chodzic i plotki na moj temat sie skonczyly.po prostu jesli nie chodzisz do klubow,ludzie uwazaja,ze nie masz z kim i ze na pewno jestes odludkiem

Gość tajne
to dziwne co mówicie widocznie nie lubię czegoś robić na pokaz ja mam gdzieś presje rówieśnicza

Gość minhoi
przeciez nie musisz niczego robic na pokaz- ja jak chce to chodze,jak nie,to nie chodze.nie przejumuj sie opinia innych w takich blahych sprawach.tez juz jestem na takie presje za stara :P

Gość owczy pęd
dobrze, że moje znajome nie bawiły się w ten sposób, wyrosła bym na discomuła :P

Gość tajne
wkurza mnie to kiedy ktoś kogo znam kilka lat nagle zaczyna mnie dostrzegać

Gość tajne
23-25 moze starsze

No nie wiem, ja mam 27 lat i od jakichs 2 lat prawie nie chodze na imprezy, nie zauwazylam, zeby ktos mnie przez to unikal.

nie bywam na imprezach... ale ja jestem odludkiem :D więc... najwyżej znam opinię \"Przecież trzeba się gdzieś na jakiejś imprezie wyluzować bo jak to tak nigdzie na imprezkę nie wychodzić\" :O nie dla mnie :D mógłbym usiąść najwyżej w najciemniejszym najmniej zatłoczonym koncie, o ile by mnie bramkarz wpuścił :D, jaki by się znalazł i spróbować się upić :O chociaż pewnie wspólne imprezowanie pewnie dobrze wpływa na kontakty towarzyskie 🖐️