Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mistyczni kochankowie

LEW+PANNA - Jak wam sie układa ?

Polecane posty

Gość Mistyczni kochankowie

Może to głupie ale wierze w horoskopy:) Duzo rzeczy mi się juz sprawdziło i mam nadzieję ze i tym razem bedzie dobrze:) No wiec pytanie jak w temacie.... :) Jak wam sie układa w zyciu, czy potraficie sie dobrze porozumieć? jak jest w łóżku? Czekam na odpowiedzi:) Pozdrawiam serdecznie ONA -lew, ON- Panna Dama i jej cień. Tak na pierwszy rzut oka wygląda ta para. Ona z całym swoim iście królewskim majestatem lubi zajmować pierwsze miejsce na podium. On z natury skromny, woli pozostać za kulisami. Chętnie służy radą, wesprze i doradzi, lecz samodzielne toczenie batalii zupełnie nie leży w jego naturze. W ten sposób świetnie się uzupełniają: on analizuje, planuje i ustala taktykę, a ona po własnych poprawkach wdraża je w życie z właściwym sobie oddaniem i temperamentem. Jeśli Pani Lew dostrzeże zalety Panny, jej inteligencję, skrupulatność i solidność może w swoim partnerze znaleźć prawdziwe oparcie. Ona za to zaimponować może swoją energią i optymizmem. Jeżeli zbyt duża różnica temperamentów nie będzie dla nich przeszkodą wówczas stworzą całkiem zgrany związek. Podstawa w tym związku to tolerancja dla swojej odmienności. Lwice to osoby spontaniczne, dynamiczne, bezpośrednie, mają w sobie dużo ognia. Panny są zdecydowanie bardziej powściągliwe, umiarkowane i zdystansowane. Lubią mieć wszystko pod kontrolą. A Panie spod znaku Lwa, nie znoszą szablonowości i patrzenia im na ręce. Często podejmują decyzje pod wpływem impulsu, czego analityczny umysł Panny nie jest w stanie pojąć. Ryzyko to dla nich abstrakt lub brak wyobraźni. W życiu intymnym pierwsze skrzypce będzie grała pełna temperamentu Pani Lew - on będzie podążał za nią. Stanowicie idealny przykład uzupełniania się. Musicie tylko postarać zrozumieć się siebie nawzajem. Tolerancja dla różnych temperamentów jest podstawą dla zgody i trwałości waszego związku. ON-Lew, Ona-Panna Zdecydowana odmienność. Ta para to odmienne charaktery, upodobania i temperamenty. Na zgodę w ich wspólnym życiu raczej liczyć nie mogą. Przede wszystkim będą się nawzajem drażnić. Co podoba się Pannie dla Lwa nie stanowi żadnej wartości. I vice versa. On podejmuje decyzje impulsywnie, pod wpływem chwili, dla niej to jest nie zrozumiałe, wszystko przecież należy przemyśleć. Panna uwielbia wszystko co przewidywalne, Lew przeciwnie, uwielbia posmak ryzyka. Ona najchętniej przebywa w domu lub w bibliotece. On do domu wpada na chwilę. Ma wciąż wiele spraw do załatwienia. Ona oszczędna i gospodarna nie rozumie szerokiego gestu Lwa, który licznymi niespodziankami obdarza przyjaciół. Dla niego pieniądze są po to, by je wydawać. Ona zaś potrzebuje trochę grosza na "czarną godzinę". Po powyższym zestawieniu widać, że związek tych dwojga zostanie poddany ciężkiej próbie. Zwłaszcza, że w seksie też między nimi się nie układa. Poważnie zastanówcie się zanim wypowiecie "tak" przed ołtarzem. Jeśli już podjęliście tę decyzję, musicie wyjść swoim odmiennościom na przeciw. Sztuka kompromisu powinna być u Was na porządku dziennym. Ty Panno nie bądź zbyt małostkowa, Ty Lwie zbyt powierzchowny.

Gość wychodzi lwica

Gość nikt nie jest w takim zwiazku

Gość czy to jest problem
Tak to glupie. Sama jestes glupia skoro wierzysz. Wyobraz sobie ze znak zodiaku nie ma zadnego znaczenia dla zwiazku..trudno? A jednak taka prawda

Gość gfhghg
czy ja wiem czy panny to sknery. moj byly chlopak raczej nie byl sknerą :) aczkolwkiem mogl wiecej prezentow mi kupowac :D

Gość bylam w takim
tez nie wierze w te bzdury,tylko akurat znam kilka zwiazkow z pannami i we wszystkich jest problem sknerstwa,bo tego juz nawet oszsczednoscia nie mozna nazwac.Nie wspomne juz o chorobliwej zyciowej pedanterii,bo to akurat dla niektorych moze byc atutem;)

Gość nikt nie jest w takim zwiazku
moj chłopak napewnio sknera nie jest, zabira mnie na pizze, cole.... :) kupuje prezenciki:) słodki i kochany ;*

Gość szklanka wodyyy
a nie macie wrazenia, ze faceci panny zupelnie nie dbają o wyglad? maja bardzo zaniednabe zęby na przyklad? jak to u was bylo?

Jestem lwem, bylem kiedys z dziewczyna spod znaku Panny, niestety totalna porazka. Mie wkurzalo u panny jej chlodne podejscie, materializm, brak sklonnosci di spontanicznosci. Pozatym byla nudna i... brak temperamentu w luzku, zeby fdo czegos doszlo, wszystko bylo takie na sile po dlugich i delikatych podchdach. Dla mnie meczarnia. Ja z kolei wkurzal moj ogromny temperament, spontanicnosc i czasem wybuchowosc. Ciagle naklaninie do czegos na co nie miala ochoty. Ona tez sie ze mna meczyla. Pan Lew i Panna - zdecydowanie odradzam, taki zwiazek nie ma szans. Idealne dopasowania to: Pani Lew - z panem Baran, (Waga i Strzelec), Bliźnięta Pan Lew - z panią Baran, (Waga i Strzelec), Bliźnięta Pani Panna - z panem Koziorożec, (Byk, Rak i Skorpion) Pan Panna - z panią (Byk i Koziorożec), Rak

Gość bzdura te horoskopy ja PANNA
maz LEW idealnie do siebie pasujemy takie samo podejscie do zycia te same wartosic poglady w lozku wulkan namietnosc nie ma dnia bez sexu ja nie wiem po co ty czytacie te pierdy

Mój facet nie jest sknerą, ani brudasem :D Czasem mnie denerwuje to ze bierze kilka razy dziennie prysznic.. albo jak nam się spieszy i mył zęby niedawno to i tak na szybko biegnie do łazienki i jeszcze musi umyć i już :D A co do sknery to nie zalicza się do nich.. Oddałby ostatnią złotówke by mnie uszczęśliwić.. Na inne rzeczy równiez nie sępi :)

Gość ZauroczonaPannaLwem
A więc - jestem Panną i nie zgadzam się z tym - wielokrotnie słyszałam, że jestem spontaniczna, skora do pomocy i nie sępię (cokolwiek to znaczy :)), a i w łóżku radzę sobie świetnie... Co prawda nie słyszałam tego od żadnego Lwa, ale od innych/wcześniejszych partnerów... Kurcze, muszę zapytać rodziców czy aby na pewno ze mnie zodiakalna panna ;)

Gość gość
On Lew, Ja Panna. Od 8lat zapewnia,ze wezmie slub ze mna-jak do tej pory nic. Nie mamy dzzieci. Podpowiedzcie co mam dalej z tym robic?

Gość gość
głupota z tym dopasowaniem horoskopowym :P:P jestem panną i może połowa się zgadza :D

Gość gość
było fajnie ale rzucil mnie dla swojej bylej ja lwica on panienka...

Gość gość
a związek ja PANNA a on WAGA?

Gość gość
Ja jestem panną ale daleko mi do tego co w horoskopie o pannach pisze...kwestia charakteru. To by było dobre jakby wszystkie panny te same charaktery miały

Gość gość
Jestem lwem i to co jest napisane w horoskopie się nie sprawdza ;) Jestem z Panem Panna i jest bardzo dobrze! Jest zadbany nie jest sknerą. Ma zdrowy rozsądek i jest troskliwy.