Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze trafiam na męskie ciapy

czemu tak jest?

Polecane posty

Poznałam fajnego chłopaka, spotykamy sie już troche i pare razy uprawialiśmy seks. Bez rewelacji niestety :-o Problem jest taki że nie miałam orgazmu a wygląda na to że nawet go to nie obchodzi. Minete robił mi może ze dwa razy, czasem mnie pieści ręką ale robi to "na odwal". Wiem że on jest niedoświadczony, ale dla mnie to wygląda na to że ma gdzieś moją przyjemność :-o Poza tym jest wspaniały, opiekuńczy, interesuje sie mną itd. Nie wiem co mam robić, skoro nie obchodzi go moja przyjemność to po kiego ze mną jest? Dla własnej przyjemności raczej nie bo to ja inicjuje seks, jak tego nie zrobie to on nawet palcem nie kiwnie :-o

Gość to znajdz sobie innego

Gość stonka11
Hehe, normalnie opis mojego kumpla. TEn koles nie ma Lukasz na imie przypadkiem? ;) Olej go.

nie, ma inne imie. Ale ja go naprawde bardzo lubie, tylko dobija mnie że ma w dupie moja satysfakcje :-o Próbowałam z nim rozmawiać, ale nie chce żeby czuł sie zmuszony. Albo sam chce sprawiać mi przyjemność, albo ma to gdzieś i nie pozostawia mi wyboru- postaram sie zapomnieć o nim :-(

To juz tacy są niedoświadczeni faceci Oni chcą sie spuscic a im szybciej to zrobia to maja odprężenie ONi nie rozumieja że kobieta jest osobą żywą ktora potrzebuje stymulacji żeby osiągnać orgazm.Nie podniecaja sie tym że kobieta jest w ekstazie bo nie odczuwaja takiej potrzeby trzeba dlugiego doświadczenia , checi nauki podniecania sie kobieta ktora dochodzi do orgazmu

Czemu tak jest?? Bo się jeszcze nie narodził taki, który by we wszystkim dogodził. Zmienisz, a tu się okaże... i następny temat: \"facet to ciapa\" seks jest zajebisty, ale w ogóle się nie rozumiemy on ma swój świat. Nie potrafi przybić gwoździa, ale dobrze zarabia i fajnie się nam rozmawia a o łóżku to nawet nie wspominam bo jest super. I tak w koło. Zwykła zrzęda z ciebie i tyle, albo zwykła smarkula. Życie Cię wyprostuje.

jaka kurna zrzęda? Bo nie rozumiem jak można być z kimś i troszczyć się o niego a mieć w dupie jego przyjemność? Nie wymagam od niego żeby był ideałem, chce tylko minimalnej chęci i zainteresowania z jego strony :-(

olej go,poszukaj sobie kogos kto nie bedzie mial w dupie twojej satysfakcji z seksu i wogole. Moze ma to gdzies,bo widzi ze to Tobie bardziej zalezy na seksie?hmm... sama juz nie wiem

tacy już są faceci Tego trzeba się nauczyć Wyobraź sobie że chce ci sie siku a tu ktoś ci mówi żebys poczekała bo che z tobą miło spędzić czas bo jest mu przyjemnie i co .... wyskakujesz w ustronne miejsce i go zostawiasz albo sikasz w majtki Podobnie dzila nasz mechanizm seksualny