eve66 0 Napisano Sierpień 1, 2007 Przeglądałam dziś katalog AVONu nr11/2007, znalazłam tam fajna wodę toaletową, dzwonię by zamówić ,a pani po drugiej stronie mówi,że katalog już nie ważny :( Na stronie Avonu wyświetlaja za to nr9/2007. To jaki powinien być naprawdę??? 12/2007 ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teraz jest 10 Napisano Sierpień 1, 2007 wiem bo akurat dostałam od mojej konsultantki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eve66 0 Napisano Sierpień 1, 2007 no z tym numerem to mnie zupełnie zaskoczyłaś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teraz jest 10 Napisano Sierpień 1, 2007 na okładce jest kobieta z czerwonymi ustami...i pisze ''lato w pełni'' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eve66 0 Napisano Sierpień 1, 2007 A ja mam w łapce 11/2007 BABIE LATO, na okładce kosmetyki liiv botanicals /kolorystyka biało - zielona /. No to ja już zgłupiałam, skoro ta babka mówi,że ten już nieaktualny, a Ty zamawiasz z nr 10. beznadzieja jakaś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teraz jest 10 Napisano Sierpień 1, 2007 babie lato było chyba ostatnio....tak zamawiam....ide dzisiaj zanieść katalog z zamówieniem...a o jakie perfumy ci chodzi to ci powiem czy w tym katalogu też są w promocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eve66 0 Napisano Sierpień 1, 2007 summer white / w tym katalogu co ja mam była str. zapachowa :D / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teraz jest 10 Napisano Sierpień 1, 2007 w tym katalogu nie ma tych perfum... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eve66 0 Napisano Sierpień 1, 2007 ;( szkoda... dzięki za pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teraz jest 10 Napisano Sierpień 1, 2007 nie ma za co :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eve66 0 Napisano Sierpień 1, 2007 ide se tę ładną kartkę z katalogu wąchać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teraz jest 10 Napisano Sierpień 1, 2007 hehe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mnie też Napisano Sierpień 1, 2007 teraz będzie katalog nr 10 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eve66 0 Napisano Sierpień 1, 2007 A mnie właśnie kumpela poinformowała,że u nas jest tak jakoś do przodu i teraz obowiązuje jednak 12/2007 :D ale zamieszanie mi z tym wyszło...ale się serio zamotałam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach