Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkhyhhh

CZY WG WAS ZA MAŁO ZJADŁAM DZISIAJ??ALE SZCZERZE NAPISZCIE..

Polecane posty

Gość kkkhyhhh

zjadlam tylko rano dwie kanapki z serem zóltym i pomidorem i cała cebulke mala a na obiad tylko dwa talerze zupy pomidorowej i teraz 4 tosty z keczupem i serem zótym:(jak tak dalej bedzie to schudne bardzo:(ale mam mały apetyt:(

Gość zmus sie do jedzenia
NA SIŁE!

Gość zmus sie do jedzenia
JA JUZ PO DWóCH OBIADACH A TY TYLKO ZUPE...

Gość no mało a co

ja nie powiedziąłbym ze to mało 2 kanapki to normalne śniadanie 2 talerze zupy to ok 0,5 l więc sporo 4 tosty z żółtym serem i keczupem to też całkiem dużo coż nie najzdrowsze to jedzenia ale zaliczyłaś 3 normalne posiłki więc aż tak dużo nie schudniesz

Gość mało strasznie
ja to co ty na caly dzien jadam na sniadanie.

Gość mało strasznie
co wy piszecie dziewczynie? przeciez ona nie zjadła nic co ma witaminy.cebule jedynie ale ona nie ma zadnych witamin przecież :(masakra ..malo i niezdrowo.

Gość tost
Ja tez nie uwazam ze to malo - sama zjadłam dzisiaj tylko dwa placki nalesnikowe (bez nadzienia) i wypilam kubusia:). Tak bolala mnie glowa, ze po prostu nie mialam sily nic jesc. I pewnie wytrzymalabym do jurta, ale co mam sie ograniczac:D zwlaszcza, ze zapiekanka juz grzeje sie w piekarniku...:D

Gość ale prowo
i jak zwykle niektore gwiazdy sie na nie nabraly, takie madre sa niektore laski :D:D:D

Gość Ja zjadłam na sniadanie
poł bułki z serkiem wiejskim,na obiad całą bułkę z tym samym serkiem:) (nie było nic innego w lodówce) i big milka i jestem mega najedzona,juz dzisiaj nie mam ochoty jesc:) i jestem szczupla:)

Gość kkkhyhhh
ale prowo_______> to ty jesteś nizdrowa chyba bo prowokujesz sama a ja pytam powaznie .uwazam ze to malo ale ciekawi mnie zdanie innych osób.

Gość kkkhyhhh
zupa jest zdrowa bo z termomiksu:)tej maszyny co zatrzymuje witaminki:)moze wiecie co to za maszyna :)jest super..w zipce bylo pelno warzyw i pietruszka zielona z dzialki mojej:)cebula ma witaminy wiec sie nie znasz:)

Gość kkkhyhhh
ja tylko nie chce schudnąc i dlatego was pytam :( dzieki za odpowiedzi :( kurde jak jeszcze schudne to juz szkielet będe i tak mam niedowage :( mierze 168 cm i waże tylko 56 kilo do tego:( wiec musze jesć ile wlezie :)