Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wielbiciel gwiazdek trzech

nie interesuje mnie stały związek

Polecane posty

Gość Romeczek_bez_jajeczek
Bądź moim panem... a ja... ja będę twoim Qwazimodo :)

Gość Romeczek_bez_jajeczek
Ja, ja ci doradzę. Nie słuchaj ich. One chcą cię wykorzystać. Tak naprawdę tylko ja cię kocham :)

o jak mi przykro:( przeciez to nie Ty masz tracic kontakt z rzeczywistoscia nieskonczenie wiele razy tylko kobieta. Ty mozesz tylko raz, ale kobieta lubi wiecej. to chyba nie sklamiesz;)

Gość do koko
nie miałaś już iść ?

Gość do koko
do domu :-D 🖐️

Gość omgt
Nie, w zasadzie nie :-o

mysle, ze tak i to w pozytywnym tego slowa znaczeniu. nie mowie o przechwalaniu tylko o zacheceniu. spotkalbys sie z kobieta, o ktorej nic nie wiesz? do domu jade dopiero pod konicec sierpnia. niestety

Gość omgt
Wielbiciel jeśli szukasz tutaj takich kobiet, to myśle, że znajdziesz. Tylko po co tak "zawoalowujesz" temat ?

jestem tu juz drugi miesiac. pierwszy byl super. bylam nad morzem, w gorach, spotkalam sie ze wszystkimi znajomymi, blizsza i dalsza rodzinka. ale mam juz serdecznie dosyc. okropnie sie nudze w tej wawie a jeszcze bardziej tesknie za moim mezem, ktorego w zyciu bym nie zdradzila. mysle, ze jak wszyscy tu "robisz sobie niezle jaja", ale jezeli sie myle to ci serdecznie wspolczuje. sex bez zobowiazan - dla mnie porazka, moze do tego nie doroslam. jesli myslisz o tym powaznie to raczej zamiesc ogloszenie w rubryce towarzyskie i okresl koniecznie swoje wymagania, no chyba ze ich nie masz i jest ci wszystko jedno:P

Gość jenifer bez lopez
mnie juz chyba zaden nie interesuje, ani staly ani niestaly. mam totalnego dola:P