Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulkaaa19

jak sie nazywaja??

Polecane posty

Gość Paulkaaa19

Witam jakis czas temu czytalam tu na forum o jakis nowych tabletkach ,jakies nowe, dzialanie podobne do diany, ale podobno mniej szkodliwe i nowszej generacji, jak ktos wie o jakie chodzi to prosze niech napisze bo jutro ide do gina i chciclam o nie zapytac go :-) czekam ;))

Gość Paulkaa19
yasminelle napewno nie a te sindi sama nie wiem , ale wiem ,ze byla mowa o ich cenie i kosztuja do 10 zl za paczke a ktos mowil ze gdzies tam 4,50 tylko tej nazwy wlanie niemoge soebie przypomniec hymnn a boje sie ze gin nieskojarzy o jakie mi chodzi :|

Gość Może Cyprest

Gość Paulkaa19
Oo dzieki bardzo a ile kosztuje blister cyprestu??

Gość Paulkaa19
hymn??

Gość hej hej
ja biore od 5 dni Syndi 35 to jest nowszy odpowiednik Diane 35, płaciłam za niego 9,42 :) Oczywiscie na recepte :)

Gość Paulkaa19
a bralas wczesniej diane?? i czy odczuwasz roznice?? a jak z cena cyprestu?

Gość hej hej
Diane 35 bralam ok. 2 lata temu, znosilam dobrze tylko tyłam. Potem miaalm przerwe i bralam Cilest ale strasznie zle go znosilam i teraz biore Syndi i narazie 0 skutków ubocznych :)

Gość hophophop

Gość Paulkaa19
wiecie co bylam dzis u dzina a on nic na temat sindi i cyprestu niewiedzial bardzo sie zdziwilam bo wyszlo ze ja jestem lepiej poimformowana niź on dziwne nie?? no i przepisal mi jasminelle bo powiedział .że jesli chodzi o najnowsze to zna tylko t :| no w szoku jestem co o tym myslicie??

Gość hej hej
Moja gina nie wiedziala nic o Cyprest!! Ale o Syndi tak :) A jasminelle jest droga, ale ma chyba naj sklad!

Gość Paulkaa19
no jest droga kosztuje kolo 40 zl ,ale postanowilam tym razem zainwestowac w siebie zobaczymy jakie beda tego skutki :))

Gość Paulkaa19
aa i mozliwe ze w tych najnowszych nowinkach niektorzy gini sie nieorientuja ,ale niemam pojecia co jest tego przyczyna :|

Gość hej hej
Niestety chyba nie wiedzą :O Ale ja chcialam tanie i na cere i mam ;)

Gość Losi
Hey. Mam pytanie, od 2 lat brałam Regulon nic mi po nim nie było az do zeszłego miesiąca, strasznie bolała mnie głowa i oczy. Ginekolog zmienił mi Regulon na Syndi-35, niestety nic na temat tych tabletek nie moge dszukac w necie. Może ktoś mi coś więcej na temat tych tabletek powie?? Po regulonie czułam sie dobrze, nie tyłam, miałam ładna cerę (chodz nie mam z nią problemów), tylko libido było osłabione. Poza tym Regulona brałam przez 21 dni i kiedy np ostatnią tabletkę brałam w piątek to następne opakowanie rozpoczynałam też w piątek ( 7 dni przerwy). Na ulotce Syndi 35 jest napisane że każde kolejne opakowanie zaczynamy w ten sam dzień tyg co poprzednie, a jak się obliczy to tak nie wypada. Proszę napiszcie jak wy obliczacie te 7 dni.Jesli się skończą np w piątek o 21 to następną bierzecie też w piątek o 21 godz, czy 8 dnia w sobotę?? Proszę o syzbką odpowiedz.

Gość Losi
Hey. Mam pytanie, od 2 lat brałam Regulon nic mi po nim nie było az do zeszłego miesiąca, strasznie bolała mnie głowa i oczy. Ginekolog zmienił mi Regulon na Syndi-35, niestety nic na temat tych tabletek nie moge dszukac w necie. Może ktoś mi coś więcej na temat tych tabletek powie?? Po regulonie czułam sie dobrze, nie tyłam, miałam ładna cerę (chodz nie mam z nią problemów), tylko libido było osłabione. Poza tym Regulona brałam przez 21 dni i kiedy np ostatnią tabletkę brałam w piątek to następne opakowanie rozpoczynałam też w piątek ( 7 dni przerwy). Na ulotce Syndi 35 jest napisane że każde kolejne opakowanie zaczynamy w ten sam dzień tyg co poprzednie, a jak się obliczy to tak nie wypada. Proszę napiszcie jak wy obliczacie te 7 dni.Jesli się skończą np w piątek o 21 to następną bierzecie też w piątek o 21 godz, czy 8 dnia w sobotę?? Proszę o syzbką odpowiedz.