Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whm

dlaczego kobiety nie gwałca mezczyzn?

Polecane posty

Gość urocza blond roosałka
Chętnie zgwałciłabym faceta. Jestem gruba brzydka, pryszczata w wielkim dupskiem. Niech mają do końca sp .... ne życie. I traumę na seks.

Gość midi girl
a jak ktos chce rozglosu, to poda, ze sypial z pania 22 letnie.. ba zgwalcila go! brednie normalnie..

Gość Fretka Beretka
bo aby faceta zgwalcic to mu musi stanac, a jak mu stanie znaczy sie chcial i gwaltu nie bylo :P

Można go przydusić troszkę .... bedzie łapał powietrze a z nim nektar :) Na dole niech flaczysko sobie lezy.

Gość midi girl
urocza, chyba jestes pierwesza osoba, ktora podala mi przyklad gwaltu.. fuj, fuj

Midi, a myslisz, że kobietom gwałconym to sie podoba ? Sa okaleczone do końca zycia. Tak to jest klasyczny gwałt w wykonaniu kobiety. Mozna faceta tez upokorzyć.

Gość 7894561230
a można jaśniej?

Gość robertosss
urocza > chętnie złapałbym Twój naktar, przydusisz ???

Robertosss , jesli byłoby to za Twoją zgodą i ochotą, to nie byłby gwałt :) ... Ale w ramach promocji, nie ma problemu ... mozemy przetestowac ;) Tutaj niektóre kolezanki mogłyby wiele sie nauczyć i troszke podnieść statystykę gwałtów na facetach:)

do numerycznego nicku, technike gwałtu opisałam wyzej :) nic trudnego. Troszkę praktyki i facet ugotowany.

Gość cała szczera prawda
:)

Gość ajaktosiema
mam zamiar zgwalcic jednego faceta ale, no jest ale ja mam 48 lat a on 27 jednak zrobie to

Gość przy takiej
roznicy to juz napewno gwalt !

Gość Bartek86
widac pojęcia o gwałcie nie macie... myslicie że gwałci sie tylko penisem? i że kobieta moze zgwałcić tylko faceta? heh i to sprawiając mu przyjemnosc? wtedy to przeciez nie jest gwałt! Przeciez równie dobrze kobieta może zgwałcić inna kobiete, np butelką! Był taki przypadek kilka lat temu, gdzieś za granica, nie kojarze juz dokładnie gdzie, ale takich przypadków jest napewno znacznie wiecej. A kobieta nie moze związać faceta i włożyć mu np ogórka w tyłek? to też gwałt wykonany przez kobiete na męzczyznie, a gwałty jak wiadomo nie są przyjemne, a i fantazje erotyczne różne ;) Takich przypadków tez zapewne jest sporo, tylko jaki facet przyzna się, że został zgwałcony w odbyt przez kobiete? ;)

Gość rybny(45)
kto chce może mnie zgwałcić