Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*22*

Male szamponiki, żele itd na tygodniowy wyjazd - gdzie mozna kupic??

Polecane posty

Gość kkkkkkkkkkkk
jak chcesz zle to NIVEA rozdaje na miescie darmowe probki :D akurat na tydzien:D jest tez kremik i dezodorant :D

Gość kkkkkkkkkkkk
zele*

Gość hkokh
ja kupiłam na wyjazd szampon w saszetce tak na 2 razy z joanny

Ostatni ow superpharmie widzialam żel pod prysznic w saszetkach - a jesli chodzi o buteleczki to hmm..trzeba chyba polować na promocje gdzie takie maleństwa sa rozdawane lub dodawane do kosmetyków i zostawiac sobie na \"czarną godzinę\" :D

ostatnio w Rossmannie widzialam takie zestawy kosmetyczne dla gości i pomyślałam, że nadawałyby się na jakiś wyjazd;) był tam balsam/krem do rąk i żel do mycia/szampon po 2 buteleczki każdy...cena w promocji koło 7 zł

Gość moja propozycja
Ja zazwyczaj robie inaczej. Kupilam sobie w sephora za 5 zl 3 buteleczki puste ktore uzupelniam w zaleznosci od potrzeb. Czyli w jednej szampon, w innej odzywaka , zel do mycia co tylko chcesz. Pozdrawiam.

W Sephorze jest taka seria kosmetyków MINI MANIA.Sa też w ofercie puste pojemniczki,do ktoych możesz przełożyć komsteyki z wiekszych opakowan.Joanna oferuje żele pod prysznic i szampony w jednorazowych saszetkach.

na wyjazdy zbieram reklamówki z czasopism - i kremy i balsamy i szampony.Wystarcza.

Gość a w naturze maja cos takiego
??

W Yves Rocher jest taka seria Les Plaisirs Naure i sa tam takie malutkie buteleczki kosmetyków. Każda ma po50 ml. Z tego co wiem to jest tam balsam do ciała, szampon i żel pod prysznic. Do wybory różne zapachy owoców;d

Gość hophophop

W Naturze są te saszetki z Joanny.Ostatnio wprowadzono też takie nowe małe żele do kąpieli (ja ich na wyjedzie uzywam pod prysznic) maja 50 ml i sa w roznych zapachach.

Gość jak czasem to czytam to sie
dziwie. Wygląda na to że dziewczyny na co dzień jesteście mega praktyczne i wyrzucacie wszystko co się wam wyda niepotrzebne, np. puste opakowania po małych kosmetykach. A potem latacie po sklepach jak pokręcone i szukacie pierół. Ja niektórych pierdół nie wyrzucam tylko po prostu przelewam potem szampon z dużego op. do małego, ale raczej i tak prawie zawsze na wyjazdy biorę kosmetyki normalnej wielkości czyli 200 ml. Ludzie no nie mówcie że wam się to do torby nie zmieści jak wszystko inne się mieści i na wszystko inne miejsce. No chyba że ktoś pociągiem jedzie i cały bagaż ma na plecach to wtedy to rozumiem i nie truję.

Wiem, że w Niemczech nie ma z takimi opakowaniami problemów - w drogeriach typu DM i Rossmann normalnie można znaleźć szampony, odżywki, żele pod prysznic, peelingi, kremy etc. w takich małych, fikuśnych opakowaniach - miniaturkach dużych opakowań. U mnie w polskim Rossmannie niestety nie ma takich, ale może w innych się zdarzają. Warto chyba zaopatrzyć się w takie pojemniki, o których była tu mowa, lub po prostu polować na promocje - bardzo często się zdarza, że do jakiegoś produktu dołączany jest inny miniprodukt - często np. szampon. W Naturze warto popatrzeć na promocje właśnie pod tym kątem. Duże opakowanie przyda się w domu - małe na wyjeździe.

Gość w Naturze sa
widzialam ostatnio ;) w katowicach na staromiejskiej umieszczone sa za kasa i torche rpzed nia na poleczce ;)

Gość upupupupu