Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozta ludziska ...

pytanie ... dowod osobisty ...

Polecane posty

Witam! Wypełniam właśnie wniosek o wydanie dowodu (mój pierwszy) ... i nie wiem co mam wpisać w zakładce kolor oczu ... Mam taki problem bo jedno oko mam zielone, a drugie brązowe :P Wpisać poprostu zielony - brązowy ... A tak apropo po co im ta informacja ... Na nowych dowodach nie ma już chyba podpunktu kolor oczu ...

Gość gregy
jakikolwiek wpiszesz bedzie dobrze. i tak zdjecie jest czarnobiale :P ale kolor oczu widnieje w dowodzie

A no tak widnieje :P Właśnie patrze na nowy dowód mamy i jest ... przeoczyłam to :P Dziękuję za pomoc :)

na wniosku są napisane do wyboru kolory i między innymi jest też nieokreślone i chyba różne, czy różnokolorowe ;)

Kurde ale ze mnie gapa :P No faktycznie jest coś takiego jak: WIELOKOLOROWE :) Dziękuję :)

Gość rasta meniooorka
Nie, na wniosku nie ma opcji wyboru . Są kratki gdzie masz wpisac kolor oczu i już. Ja wpisalam niebieskie bo takie mam oba :P A tobie radze napisac RÓZNOKOLOROWE

rasta meniooorka a właśnie, że na końcu wniosku są podane kolory do wyboru ;) Właśnie sprawdziłam ;) Wielokolorowe ;)

Hehehe fajnie :)