Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to ja...

zakochałam sie w idealnym facecie

Polecane posty

Gość tak to ja...

szukam jaiegoś partnera do dyskusji...., chętnie się poużalam i poczytam jak uzalają się inni jesli ktoś też jest w podobnym nastroju jak ja, to zapraszam do rozmowy

Gość zorza_polarna
No to... w czym problem? :)

Gość szara Myszka 12
Co jest ?

Gość tak to ja...
ojej..., jest sporo problemów... niby zwraca na mnie uwagę, ale nie wiem, czy powaznie (może się mną bawi, albo się ze mnie nabija...) poprostu koleś musi być rozchwytywany i nie moge uwierzyć, że zwrócił uwagę na mnie..., coś tu jest nie tak...

Gość idealny to znaczy jaki

Gość tak to ja...
inteligentny, miły, sympatyczny, opanowany, kulturalny z poczuciem humoru o podobnych zainteresowaniach, przystojny ma jeszcze wiele innych zalet

Gość idealny
pewnie tak idealny jak Idealista z Warsa..... a potem się okaże że dłubie w nosie, ma malucha i generalnie chujowy charakter

Gość idealny
Zejdź na ziemię, ideały nie istnieją. To tylko takie nasze wyobrażenie gdy się w kimś zadurzymy. Ludzie mają to do siebie że są z krwi i kości, mają swoje zalety ale też i wady. Inna sprawa, że rzadko kto obnosi się w towarzystwie ze swoimi wadami i humorami, te poznaje się dopiero przy bliższym i dłuższym byciu razem.

Gość tak to ja...
wiem, że na pewno ma jakieś wady.... ale każdy je ma... pierwszy raz ze wzajemnością zainteresował się mną ktoś taki i jakoś nie mogę w to uwierzyć, to dopiero początek, więc nie wiem, czy wypali

Gość zorza_polarna
ale można być od ideału bliżej lub dalej. Jak ktoś jest blisko, to właśnie wydaje się ideałem, i wtedy pewnie dużo mu nie brakuje. A przecież mimo że każdy się stara, nie każdemu sięudaje wydać się tym ideałem, i to są własnie ci dalsi od ideału powodzenia:)

Gość tak to ja...
ech..., dzięki :)