Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość s a m a n t h a

1.08 - czas zabrać się za naukę do poprawki...

Polecane posty

Gość s a m a n t h a

Gość z czego masz
?

Gość s a m a n t h a
z anatomii :O

uuuuaaaa.... to lepiej zacznij sie uczyc:P anatomia to najgorsze co moze byc:/ ja co prawda meczylam sie tylko z anatomia glowy ale to i tak bylo \"ooOoo lajf\" :D ale dla mnie dobrze sie skonczylo :D

Gość MagdaLion
ja mam z praktycznej nauki niemieckiego, łaciny i histroii niemiec :)

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
MagdaLion a gdzie studiujesz??i pewnie studiujesz germanistyke:) ja sie wybieram na zaoczne.Powiedz ciezko jest?

Gość MagdaLion
hehe germanistyke na uam, dziennie. czy ciezko? hm... nie pamietam wolnego weekendu :) ale jest bardzo fajnie... tyle ze cholernie duzo wkuwania:) dokad sie wybierasz?

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
ja na do wyzszej szkoly filologicznej we wrocku na specjalizacje tlumacz No wiem,ze jest wkuwanie ale mam nadzieje ze dam rade:) a od poniedzialku zaczynam prace w polsko-niemieckiej firmie i dodatkowo bede miala kontak z jezykiem to nie powinno byc zle;)

Gość MagdaLion
no pewnie ze dasz rade :) musisz:)

Gość hgfd
a ja mam z kosmologii i astrofizyki

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
niom juz i tak rok stracilam bo nie zdalam matury z biologi i mimo,ze nie byla mi tak naprawde potrzeba to nie dostalam sie na kolegium ze wzgledu na ta amnestie.Przez rok chodzialm na kurs,uczylam sie do matury,teraz zdawalam raz jeszcze,zdalam podwyzszylam sobie wyniki i jest oki:)

Gość MagdaLion
a ja chyba zabieram sie dziś do nauki.;/ czas najwyzszy

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
MagdaLion Ty jestes autorka tego topiku o zareczynach??

Gość MagdaLion
tak ja :) a dlaczego?:)

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
bo czytaam ten topik:) i jak dla mnie to nie jest za szybko,to zalezy od osoby W sumie jak sie kogos kocha,jest sie z kims dlugo to dlaczego nie Ja mam 20 lat,chlopaka od pol roku,pierwszy i mam nadzieje ostatni i jak dla mnie to za szybko na zareczny z tgo powodu ze krotko jestesmy ze soba ale szczerze to chcialabym sie juz zareczyc:)bo zareczny nie oznaczaja od razu slubu,ale ze myslki sie powaznie o byciu z kims na zawsze:)

Gość MagdaLion
to prawda :), choć prawdę powiedziawszy spodizewałam się tego od jakiegos czasu... to sam moment mnie zszokował...bo sprawił, że zaczęłam myśleć o nas w kateroriach wiecznosci. ale to mile uczucie :)

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
biorac pod uwage ze jestescie tak dlugo..moja kumpela jest z chlopakiem od 4 miesiecy i juz mysla o zareczynch a nawet slubie Szybko,o wiele za szybko ale chyba sie naprawde kochaja nie wiem ale zycze jej jak najlepiej bo wiele sie nacierpiala przez factow A co mama jescze nie wie??

Gość MagdaLion
nie wie... teraz jestem za granica z moim chłopakiem w pracy... wiec oficjalnie chcemy powiedziec, gdy wrocimy...nie chce mówić o tym przez telefon:) a Ty skąd jestes?

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
aaaa:) a ja jestem z malego miasteczka 60 km od wroclawia z Milicza dokladnie:) a Ty??