Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie narzucam sie

jak często do siebie dzwonicie/smsujecie ?

Polecane posty

Gość nie narzucam sie

kiedy sie nie widzicie albo mieszkacie daleko od siebie? czy przerwa 3dni to duzo?

Gość Alicja czarodziejka
Nie to niewiele;) Przestań sie zamartwiać :)

Gość nie narzucam sie
nie chce sie narzucac albo raczej chce sprawdzic po jakim czasie sobie o mnie przypomni?

Gość deborahh
a jestescie razem?? Bo ja z moim misiaczkiem to jak jestesmy od siebie daleko to smsujemy wiele razy dziennie... pare jak nie parenascie smskow dziennie, raz wiecej, raz mniej..., dzwonimi tez jak najczesciej sie da w miare mozliwosci.....

Gość klasycznaaa
kilka(naście) razy dziennie. Głównie dzięki temu, zę mamy darmowe połączenia, ale nawet jeśli nie, to nie wytrzymałabym dwóch dni bez rozmowy

Gość iiiiiiiiiiiiwwwwwwwwwwgooooooo
gadamy pzez tel kilka razy dziennie i mieszkamy razem

Gość emu-83
Mój mieszka z 20 km ode mnie i widujemy się tak co 2 albo co 3 dni.Jeżeli chodzi o dzwonienie to wtedy jak mamy jakąś sprawę.Esemesy tak z raz dziennie ale za to tyrkamy dosyć często tak co dwie godziny,wtedy wiemy,że jest wszystko wporządku i że o sobie myslimy,rzadko rozmawiamy na GG.

Gość deborahh
ja bym tak nie mogla... jeden sms dziennie...

Gość u mnie podobnie...
jak u emu. I jest ok :)

Gość uhhh ehhh blehh
smsy w zaleznosci od tego czy oboje mamy luzniejszy dzien, ale tak 5 smsow. Telefony przewaznie codziennie wieczorem, a jak nie mamy kasy to prowadzimy rozmowy smsami, bo mamy po 1gr :) ale to zalezy od faceta, moj byly pisal czasami 1 dziennie a czasami raz na 4-8 dni :/ a ja sie unosilam honorem i nie pisalam tego samego smsa drugi raz....kij mu w oko...powinnam dawno to skonczyc. Dodam,ze dzielilo nas 370 km

jak mój facet był prawie rok za granicą, to prawie codziennie gadaliśmy na skype, smsy też obowiązkowo. Ja bym 3 dni nie wytrzymała. Do mnie częściej to nawet kolega pisze :)

Gość nick nie wchodzi
Widujemy sie w weekendy - on pracuje i mieszka w sąsiednim mieście wiec cały dzien jest zajęty... Ale sms'ujemy codziennie - kilka sms'ków do późnego wieczora:)

Gość wilka 30
aja wlasnierycze bo mam dzis dola a moj maz laske mi robi ze wogole mi odpisze -jest za granica i jest podobno po pracy zmeczony dobija mnie to bo on jest ok i mu ufam ale czasami nachodza mnie mysli ze moze glupia jestem z tym zaufaniem