Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baltycka

CO ZE MNA JEST NIE TAK

Polecane posty

Gość baltycka

jestem zalamana kompletnie,mam dni ze caly czas sie ciesze smieje a pozniej potrafie tydzien plakac o nic, wtedy specjalnie czepiam sie ow szystko mojeog chloapak zeby sie z nim klocic o byle co jest ma tak ciezko.zaczelo sie to 2lata temu jak chcialam popelnic samobojstwo wzielam 15rellanium,ledwo mnie uratowali,i co z tego od tamtej pory przezywam cos starsznego,czemu nie mohge byc taka normalan jak moje kolezanki mam 23lata

polecam udac sie z tym do lekarza bo tu nikt ci nie pomoze konkretnie, moze z tobą porozmawiać ale pewnie ty i tak nie zmienisz sposobu swojego myslenia.

Gość Żadna inna para
a do lekarza po co???do dobrego psychoterapeuty polecam

Gość foka ...
a ten tydzien to nie przypada czasem na PMS? :o normalny cykl menstruacyjny masz z jego konsekwencjami a Wy ją posylacie do lekarza...

Gość Żadna inna para
O przepraszam ja ja nie wysyłam,wrecz przeciwnie

a psychiatra to nie lekarz? skoro ma takie wachania nastrojów to psycholog jej raczej nie pomoże;) faktycznie, może masz PMsa? tylko ze ja np odróżniam kiedy mam PMSa a kiedy ból istnienia

Gość Żadna inna para
Tylko psychoterapeyta nie psycholog zwykły od testów,a psychiatra to juz ja badał jak lezała na psychiatryku,heh

Gość Beata16
Ja przezywam cos podobnego...Nie wiem czasami co sie ze mna dzieje? Wszystkich sie czepiam, ammay zly humor, nie chce mi sie smirc i zartowac. Wszystko zalezy tez od tego jaki masz p[roblem? Dlaczego chcialas popelnic samobojstwo? Jesli uda Ci sie rozszyfrowac co Cie tak gnębi to juz jest połowa sukcesu. Moze jest to brak pewnosci siebie, kompleksy, problemy w rodzinie czy z przyjaciolmi? Ja do teraz nie wiem dlaczego mam takie napady zlosci...to bardzo przykre i nie do zniesienia. Tez chcialabym byc normalna...i cieszyc sie zyciem jak inni...nawet malymi drobnostkami. Moze poprostu trzeba nam zapomniec o problemach i zajac sie sobą. Dobrze jest sie wybrac w jakies ciche miejsce gdzie nikt nas nie zna i sie poprostu wyciszyc i poukladac mysli zeby w glowie nie bylo chaosu.

Gość Beata16
Autorke chyba gdzies wcielo:(

Gość fmdngn
PSYCHOZA MANIAKALNO-DEPRESYJNA