Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosząca o radą

cinie pod oczami

Polecane posty

Gość prosząca o radą

Mam problem.Od dluższego czasu zaobserwowałam cienie pod oczami.Do tego mam zaczerwienione spojówki. Nie zawsze udaje mi się przykryć to makijażem więc mam problem. Dodam, że jestem zdrowa,młoda i na pewno nie mam alergii. Co z tym zrobić? proszę o radę :)

Gość kasikkkk
Zadajesz dziwne pytania do lasek na forum które inteligencja nie grzesza ani wiedzą, bo cóz mozna po takim forum sie spodziewac,same pustaki.... Moja rada: idz do lekarza, pozdrawiam

Gość brunetka_88
co zrobic zeby cienie pod oczami byly mniejsze? od zasze mialam z tym probem . Wysypiam sie zdrowo sie odzywiam duzo sie ruszam stosuje rozne zele pod oczy i nic :(

glowni winowajcy cieni pod oczami: za dlugie przesiadywanie przed monitorem komputera przebywanie w pomieszczeniach z klimatyzacją palenie papierosow stresy uwarunkowania genetyczne nieodpowiednia dieta mozna lagodzic stosujac kremy pod oczy specjalnie na tego typu problemy np. dermedic profil age na przekrwione oczy sa specjalne kropelki do oczu, nie pamietam nazwy ale do kupienia w kazdej aptece