Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obora

Prawda o polskich kutasach.

Polecane posty

Gość trelemoreleaa
Niech już nawet te marne 16 cm ma kutas ale zeby obrzezany był !

Gość trelemoreleaa
Albo niech przynajmniej płacą z góry a nie później uciekają psiekrwie...

Gość no co ty ...........
trelemoreleaa ja tez chce obrzezanego ;)

Gość jenifer bez lopez
moj facet powinien miec nie mniej nie wiecej niz 18 cm (wymiary mojego wibratora) i tylko jeden warunek musi byc koniecznie obrzezany

obora, sluchaj. ze mna , a raczej z moim wypaleniem w tej kwestii jest tak, a nie inaczej, dlatego, ze dosiadczylam miedzy innymi tego, co pisalam wczesniej. rozumiem, ze prawiczek moze nie wiedziec jak sie obchodzic z kobieta (de facto dziewica), ale po 2,5 letnim zwiazku, seksie od ptrawie 2 lat powiniem cos wiedziec. nie oczekuje nie wiem jakich pozycji, ale jelsi facet wie, ze moge dojsc tylko poprzez pieszczenie lechtaczki, a juz cudownie jest jesli jest we mnie (penisem lub palcem) i dodatkowo piesci lechtaczke. no ale on tego nie robi. dlaczeho? odpowiedz jak dla mnie glupia i pozbawiona jakiejkolwiek odrobiny szacunku do mnie. dlatego, bo on nie potafi skupic sie na 2 rzeczach jednoczesnie. dziwne, bo pamietam czas kiedy ja potrafilam jednoczesnie robic u loda, piescic jedna reka jadra a druga piescic siebie. kiedys rzucalam sie na niego juz od progu, teraz... jelsi seks to z dystansem. nie pamietam nawet kiedy ostatni raz calowalismy sie jak para (pomijam moment kiedy jest seks)

Gość ja kiedyś miałam przyjemność
z takim grubości puszki od piwa, długości nie mioerzyłam. Boskooooooooooo byłoooooooooooooooooooo