Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 2, 2007 a ja dwa razy dziennie przez Poniatowskiego pomykam ze strachem w oczach :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krokodylowa dama Napisano Sierpień 2, 2007 przerzuc sie na gdanski ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 2, 2007 myślisz ze bezpieczniejszy? zawsze mam schizy że wpadnę do Wisły... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak ci pisane Napisano Sierpień 2, 2007 to i gdański się zawali :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krokodylowa dama Napisano Sierpień 2, 2007 ja najczesciej siekierkowskim (jak autem jade) moja schiza jest gorsza..boje sie ze duze bloki sie na mnie zwala (bez skojarzen) dlatego do centrum nie jezdze :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 2, 2007 czasami mam takie sny... jestem w centrum pod wieżowcami ja taka mała one takie pod niebo i nagle zaczynają się chwiać i walić :O może mam coś na psychice...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krokodylowa dama Napisano Sierpień 2, 2007 zdecydowanie...wszystko na nas leci :D:D;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach