Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1111111111111

może głupie pytanie ale

Polecane posty

Gość 1111111111111

czy mozna w jakis sposób przyspieszyc miesiaczke tak,żeby dostać dzisiaj albo jutro a nie za tydzień? gorąca kąpiel czy cos podobnego? z góry dziękuje za głupie komentarze

jesli bierzesz tabletki to mozesz sobie ja przesunac o miesiac i miesiaczka z glowy ale nie wiem jakie sa sposoby na przyspieszenie;)

Gość 1111111111111
:) nie tabletki nie wchodza w grę:)

gorącą kąpielą to można ewentualnie przyspieszyć o dzień, parę godzin ale o tydzień ? - bez tabletek raczej nie ma takiej opcji

Gość sa juz tu takie tematy
poszukaj bo duzo info tam jest. ja slyszalam ze trzeba wypic 2 litry soku grejfrutowego. ale czy az o tydzien przyspiesz to nie wiem. o pare dni mozliwe.

o matko! to są wszystko przypuszczenia i gdybania a nie pewne sposoby :D jak masz regularny okres to nic ci specjalnie go nie przyspieszy ani nie opóźni (tzn dzień dwa tak ale nie więcej)

Gość jolwi
czekolada i czerwone mięso ....

czyli generalnie to co jemy w zasadzie codziennie i na ogół nic nam nie przyspiesza :D

Gość 1111111111111
w zasadzie okres nie jest zbyt regularny zdarza sie dostać wcześniej teraz powinien być we wtorek 7 -08(dzień wyjazdu na wakacje:o) więc jak by udało sie dostać dzisiaj albo jutro to byłoby4-5 dni wcześniej ale to jednak chyba marzenia