Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarina Witt

WROCLAW - hotel

Polecane posty

Pod warunkiem ze w ogóle katarina znajdziesz jakiś wolny pokój w wymienionych hotelach. We wrcławiu jest bardzo skromna baza hotelowa i jak w miescie jeest jakaś większa impreza to o miejsce bardzo cięzko. Także najpierw podzwoń i popytaj o wolne miejca a potem wybierz hotel :)

Wrocłaiwnka zgadza się ze wszedzie bezlitości Ale tylko we Wrcławiu stwaka oficjalna wybosi 3,20 do 3,60 za kilometr dla porównania w Warszawie wynosi miedzy 2 a 2,5 zł. za kilometr

Gość wlasnie... piszcie...
wlasnie we Wroclawiu tak taksowkarze nie oszukuja jak w Warszawie. Spokojna glowa! ;) najlepsze taksowki: 9622

Gość Do Lost_in...cośtam
Wrcoałwscy taryfiarze wcale nie są bezlitośni, powiedziałabym, że są bardzo ugodowi :D Jak się odpowiednio pobajeruje przez droge, zagada, to można podróżować taxi za niewielką cenę :D

wlasnie, zgadzam sie :) to warszawscy oszukuja :P

To prawda wszedzie się mozna dogadać. Tyle ze nie zmienia to faktu ze wrocław ma najwyższe stawki w Polsce. Poza tym zauwaz że w wawie pod Centralny czy Okęcie mogą podjechać tylko i wyłącznie okreslone koroporacje. We Wrcku czy Poznaniu z którego własnie wróciłem jest odwrotnie. Postoje okupuja taksówkowi przekręciarze a koroporacje stoją gdzies daleko. Ale przeciez to nie o taksówkach topik :)

echhh każdy teraz będzie bronił swojej zagródki, nie chce mi się wierzyć że w Warszawie może być cokolwiek tańsze

najlepiej jest dzwonić po taxi, chociaż może jak ktoś sie z dworca wytoczy to wygodniej zabrać sie z \"mafią\" no ale wtedy za tę wygodę trzeba zapłącić, ale skoro szef stawia....

Gość Do Lost_in...cośtam
Ja wiem tylko, że mnie raz zrobili w konia w Katowicach. :O Więcej juś na to nie pozwoliłam.

No to uwierz Wrocławianko ja ukurat sporo jeżdze i widze różnice. Oficjalny cennik MPT Wrocław 3 zł za kilometr MPT Warszawa 2,3 za kilometr Sprawdz sobie w necie to nie problem

Gość Do Lost_in...cośtam
* już, literówka :D Ciekawe, który hotel ostatecznie wybierze? :classic_cool: :D

Katarina jeździj MPT wszedzie ten sam numer i zazwyczaj najlesza jakośc usług 9191 :)

ja Ci podalam: 9622 - ponoc najtansza ;)

No, taksówki to są cholernie drogie....na znak protestu nie wpuszczam taksówkarzy z podporządkowanych:P ale są też \"podziemne taksówki\".... Katerina, określ cenę, coś wtedy podpowiem;)

Gość Do Lost_in...cośtam
Ok, mnie się wydaje, że Europeum to b. dobry wybór. Jeśli nie będą mieli miejsc, to może w Duecie (jeśli nie chcesz za bardzo zedrzeć z szefa, esny są ponieżej 200 zł/doba), albo Maria Magdalena (parwei w samym rynku). Oba są blisko ul. Widok. Choć ja oczywiście najbardziej optuję za Hotelem Wrocław :classic_cool:

Na Odrzańskiej jest kilka hoteli, w poblizu też kilka:) Znajdziesz coś:)

Szczerze, to polecam na Ostrowie Tumskim pensjonat Jana Pawła II, nie przejmuj się nazwą, trochę daleko, ale jest bardzo fajny:)

A jeszcze jest malutki hotel Zaułek, bardzo fajne miejsce .