Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

one

Przepis na CORCIE!

Polecane posty

Hej Kochane! Nie chce zanudzac,ale dopiero raczkuje w temacie. Zostaly mi dwa ostatnie opakowania tabletek do wziecia,a potem ochoczo zabieramy sie do pracy.Mam 28 lat,a On 40.Marzymy o dziewczynce(maz ma juz synka z pierwszego malzenstwa).Nie wiem,czy jak zaczniemy od razu po odstawieniu pigulek (yasmin) to bedzie \"strzal w dzesiatke\" czy trzeba odczekac.Kto zna przepis na coreczke? Pozdrawiam!

Nie ma takowego:) Ale dobrze starac sie kilka dni przed owulacja.Dzieci poczete w tym okresie to ponoc wasnie corki.. Jajeczko utrafione w sama owulacje to synek.

Gość mama córy
2-3 dni przed owulacją córka,w dzień owulacji syn. Polecam monitoring i testy owulacyjne. Ale przede wszystkim monitorng. Powodzenia

Ladne kwiatki! Narazie zaczynam przygotowan,czyli: 1.Odchudzam sie(potrzebuje zrzucic z 5-8kg,przy wzroscie 162 i wadze 65kg). Boje sie bardzo wyrosnac na hipopotamke podczas ciazy,gdyz nie jest to zdrowe ani dla dzidziusia,ani dla mamusi,a i problem jak to wszystko pozniej zrzucic. 2.Zaczynam tez brac FOLIK 3.Reperuje zeby! 4.Wizyta kontrolna u gina+cytologia. Nie chce sie tu wyglupic,ale slyszalam tez,ze gdy sie je pewne produkty to ryzyko poczecia konkretnej plci sie zwieksza ;-) (oby w przypadku dziewczynki to byly Napoleonka i Pizza ...hehehe)

Gość majka kowalska 92 l
co to jest owulacja??? okres??

Gość ginekolog prawde ci powie
jak dlugo bralas tabletki anty?? jesli kilka lat 3-10 mozesz zapomniec o dzidziusiu bo nie zajdziesz...

Ostre stwierdzenie! Jednak wiele jest tu mam ktore zaszly zaraz po odstawieniu... Musze przyznac,ze stosuje antykoncepcje hormonalna od wielu lat,ale nawet z rocznymi przerwami. Wierze,ze mi sie uda.