Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza liliowa

Mam 23 lata a czuję jakby życie mi się skończyło...

Polecane posty

Gość zuza liliowa

Po rozstaniu z facetem... czuje sie jak zero. On ma teraz inna.... Wszystko mi sie wali, nie mam perspektywa na nic. Wiem ze posiadanie faceta to nie wyznacznik wartosci kobiety, nawet nie o brak faceta chodzi. Moja samoocena spadla do poziomu depresji :P czuje ze skonczylo sie zycie, ze nic dobrego mnie juz nie spotka.....

Gość Justynaaaa
I co dalej?

Gość zuza liliowa
no wlasnie i co dalej? Czuje ze nic dalej juz ni bedzie.... :o

ależ z was młodych mięczaki :o rany julek na jednym chłopie lub babce świat się kończy?? więcej życia,energii a nie użalania się nad sobą!!! Ruszyć dupska i żyć ile wlezie !!!!

Gość bidulka
moze idz do fryzjera do kosmetyczki na jakies szalone zakupy, spotkaj sie ze znajomymi i gdy przypadkowo spotkasz swojego bylego to przypadkiem nie pokazuj jak Ci jest zle. badz radosna, wiem ze latwo sie tylko mowi ale wiem co czujesz, tez kiedys przechodzilam. tak wiec cale zycie przed Toba. mozesz sobie nawet poplakac ile tylko sie da, to tez pomaga. glowka do gory Kochana. bdzie ok.

Gość Justynaaaa
Będzie.:) Niektórzy w takiej sytuacji angażują się mocniej w inne sprawy, by szybciej zapomnieć, no, przynajmniej by mniej o tym myśleć. A co było i już nie jest? Co - poza utratą ukochanego mężczyzny - zmieniło się w Twoim życiu?

Gość bidulka
trzymam kciuki za Ciebie. bedzie dobrze zobaczysz. kwestia czasu, nie da sie wyleczyc z uczucia w jedna chwilke...

Gość zuza liliowa
Justynaaa-> bardzo wielkie plany wiazalam z tym mezczyzna, a on wiecznie lawirowal gdzies obok, nie do konca pewny niczego, pare rozstan, osttnio definitywnie i do tego nowa kobieta.... To przytlacza.... Bo naprawde go kocham..... A czuje sie tak ze juz jestem w takim wieku ze nic mnie nie spotka dobrego.... Wiem ze pewnie jeszcze cos sie zdarzy ale tak ciezko teraz wstac.

Gość Justynaaaa
Zuziu, współczuję. Kto wie czy definitywnie się rozstaliście? Dasz radę. A jeżeli chodzi o wiek, to przecież młoda jesteś i jeszcze wiele przed Tobą.:)

Gość kumataxxx
wspolczuje,ja mam 30 lat,roz po zakonczeniu 7 letniego zwiazku i zyje!!!!mam sie super,nie warto zyc tylko dla faceta,jest tyle do zrobienia,przezycia,ja jestem szczesliwa,zadbalam o siebie,rozwijam sie intelektualnie,mam pasje,ponoc wypieknialam,wierze ze prawdziwa milosc sama mnie znajdzie,powodzenia

Muszę przyznać, że na pewno trudno będzie się pogodzić z utratą tego jedynego.. Ale ja już jestem z moim chłopakiem 2,5 roku... jakiś czas temu nie chciałam nawet dopuścić do siebie myśli że nie będziemy razem.. A teraz wiem, że jest dużo powodów przez które możemy sie rozstać... I nie mam zamiaru sie załamywać po rozstaniu (choć mam nadzieję że tak się nie stanie..) wiem , że jak nie ten to inny.. jak odejdzie to widać że na mnie nie zasłużył i też tak powinnaś myśleć głowa do góry :)

Gość do autora topiku tego
ja jestem wtej samej sytuacji tylko moj nie ma innej i co pozostało nadzieja,ze wroci?

Gość mój także
rany Józek, weź się w garść kobito - 23 lata to nie koniec świata. Gorzej by było, gdybyś miała pęcherzycę, jak niektóre biedne dzieci - to jest dopiero nieszczęście..... A w tym wieku ludzie się dopiero szukają. Lepiej, że Cię taraz zostawił, a nie po wspólnym zaciągnięciu kredytu na mieszkanie.

Gość zuza liliowa
albo jakbysmy mieli dzieci.. wiem ze sa gorsze problemy...

Gość hjggg
witaj, jestem w tym samym wieku i tez moja wielka milosc (?) się juz niestety skonczyla. kilka miesiecy mialam dola, teraz zaczelam poscic, rozwijac sie duchowo, myslec o zyciu i jego sensie i powoli juz dochodze do siebie :)

Gość hjggg
życie nie konczy sie na mężczyźnie, a skoro odszedl to widocznie nie byl ten. jeszcze spotkamy swoje polowki, nie martw się 👄

Gość zuza liliowa
wiem ze na facecie zycie sie nie konczy, ale mam wrazenie ze juz nikogo normalnego nie znajde. znajomi w tym wieku od dawna pozajmowani, chajtniecie, dzieciaci,

wszystko wali się tylko teraz. wszystko niebawem będzie lepiej. wierz mi. po deszczu zawsze wychodzi słońce :)

Gość zuza liliowa
nauzykaa dzieki za wsparcie. tak mnie przytloczylo wszystko, przechodzilam juz przez podobne problemy, wiec wiem ze kiedys przejdzie. Juz jakos lapie pion, ale jeszcze mecza mnie mysli, czasem lza, ale dalej mam wrazenie beznadziejnosci.

nie ma za co, to nic takiego. dasz radę, skoro już przez to przechodziłaś to jesteś silna. uszy do góry. nie ma co się przejmować - wiem, że łatwo się mówi. ja akurat nie mam takich problemów, mam inne jak każdy zresztą ale codzień wstaję i dalej walcze. także z sobą. także wiesz :) uśmiech i głowa do góry.

Gość zuza liliowa
czy 23 lata to tak bardzo zle? nie zapowiada sie na zamazpojscie, dzieci, nic? czy w ogole sa wolni faceci w tym wieku?