Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martakoz

czy to jest zboczenie?

Polecane posty

Gość martakoz

hejka mam na imie marta i mam 17 lat.spotykam sie od kilku miesiecy z chlopakiem starszym.i wsz.bylo by oki.uprawiamy seks-normalnie i do buzi tez lubie.to nie jest moj 1 chlopak.z innym tez juz mialam.ale od jakiegos czasu artur robi dziwne rzeczy.normalnie na dyskoteki czy imp.lubie sie ubrac.ale teraz artur chce rzebym np.nie zakladala majtek czy stanika jak gdzies idziemy.albo takie przezroczyste bluski.zrobil mi kilka fotek w staniku i bez cyfrowka i potem sie okazalo ze pokazal je kilku kolegom z osiedla.potem mowili ze mam niezle cycki.czy to jakies zboczenie?

Gość jenifer bez lopez
zadne zboczenie. normalka. niedlugo bedzie cie podrzucal na raz swoim kolegom. po prostu dobry kumpel

Gość agata.x.x.x
niunia ty lepiej i po slownik i po innego chlopaka idz

Gość Ai
17 lat a jaka kurewka :o

to nie jest zboczenie, ale to nie ładnie, że chłopak pokazuje komus twoje fotki, to znaczy, ze nie szanuje cie, chwali sie twoim ciałem i to głównie na nim mu zależy, a ty niestey mozesz przez to zyskać nieładną opinię. Mężczyzna powinien dbać o intymność a ty powinnaś mieć do niego zaufanie, ze to co robicie we dwoje tylko miedzy wami pozostaje.najlepiej nie pozwól sobie na robienie zdjęć - takie rzeczy mozna robić w stałych związkach partnerskich opartych na zaufaniu. Mało to w internecie stron , na których faceci publikują zdjęcia swoich ex?