Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hoola

co mozna kupic chlopakowi na prezent?

Polecane posty

w moim przypadku to urodzinowy prezent ma byc/ i nie chodzi mo o cos powyzej 100zl najlepiej do 50 jakies rady?

Gość bo ja tako rzeczę
może sztuczną waginę?

moze jakas fajna zapalniczke badz jakis zestwa (zapalniczka+papierosnica) sa rozne zestwy,oczywiscie jesli pali papaierosy:) a tak to nie wiem co mozna Twojemu facetowi kupic bo nie wiem co lubi i to tez zalezy ile jestescie ze soba ,no i czy w ogole to jest Twoj faciomen:P

Gość Gdzies to było...
Może rybke np. karaśka złotego - z liścikiem aby spełniała jego marzenia, lub bojownika - tu akurat nazwa mówi sama przez sie (do tego jest taka "meska";) i do tego jakies małe akwarium z roślinką.... Bedzie musiał sie nią opiekowac:) Ale upewnij sie że nie ma kota:/ Ja kiedys dostałam żabke;) wodną do akwarium - była kochana i miała na imie Roman..... Z innych pomysłów to np. ramka z waszym wspólnym zdjeciem:) tyle że to raczej jeśli to jest Twój facet;)

tak to moj facet, jestesmy ze soba 8mc on zazwyczaj kupuje mi kwiaty, a teraz jego urodziny i ja musze cos kupic a kwiatkow mu nie dam:( papierosów naszczescie nie pali a zwierzat nie lubi:( wiec zapalniczka i rybka odpadaja:( kiedys myslam zeby mu kocy kupil taki duzy i milusi z jakims tygrysem czy cos takiego ale nie wiem czy to dobry pomysl

Gość tanga
zegarek koszulke koszule boxerki cos do domu jak juz ma wlasny ...................

w sumie niezle pomysly a co myslicie ze ten kocyk to kicha?

Gość mimi 333
ja mysle,że ten kocyk to fajny pomysł:) albo ewentualnie jakiegoś jaska...

Gość mimi 333
o albo recznik,pasek do spodni? ;) teraz masz tyle pomysłów,tylko sie zdecyduj:)

Gość tylko pamiętnik

pamietnik to raczej odpada;P ale ten jasiek i recznik to mi sie podoba:)

nie no taka przeslodzona nie jestem:P i on tez nie nalezy do zwolennikow takich gadzetow:)

a z czego wy faceci byscie byli zadowoleni? albo co dostaliscie i was urzeklo?

Gość moze alkohol
jakis dobry koniaczek

Gość może loda

Gość miya
mam podobny probnlem nie wiem co kupic..

Gość kupic loda czy zrobic
?

Gość mi nikt
nic nie kupuje:(

Gość dziewczyna ratownika
ja na swoje urodzinki dostałam od swojego chłopaka poduszkę z jego zdjęciem jak spi na mojej koszulce z napisam "dobranoc Kochanie" .....śuper prezent, codziennie na niej spie, wiec moze podaruj mu podobny prezent, albo mozna zrobic kubek z Twoim lub Waszym wspólnym zdjęciem....coż Ty na to? ;)

Gość zamaskowana
myślę że zależy to od zainteresowań chłopaka.. ale mam ten sam problem.. już 14 sierpnia ma urodziny.. interesuje się zielarstwem muzyką, ale książki i płyty to takie oklepane.. myślę o czymś zabawnym fajnym i czymś o czym nie zapomni tak łatwo

Gość zamaskowana
Od siostry dostał francuską kawę i francuskie wino, ale nie wyskocze przeciez na 3 godziny do Włoch po parmezan no nie ?

Gość f27
ostatnio byly urodziny mojego chlopaka:) bardzo sie ucieszyl zkoszulki ktora mu kupilam:)

Gość smutna471
Co mu kupić na 16 urodziny nie będe kupywała ani ubrań,ręczników ani poduszek moze takiego małego misia?? Moja koleżanka kupiła koledze prezerwatywe i teraz pytanie do panów co by chcieli dostać od dziewczyny?? I czy oczekiwali by prezerwatywy??

świeczke zapachowa:P tylko jakas ładna zeby pozniej swojej matce prezentu nie oddał ostatnio był tutaj taki topik ze jedna taka chodziła wkurzona bo jej facet prezent do kuchni wstawił :D