Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kodak

BUŁGARIA- kilka pytań. możesz mi pomóc wstąp!

Polecane posty

Chcemy wybrać się z moim chłopakiem do Bułgarii na 7 dni. Mamy zamiar całe dnie spędzac na plaży, wieczorem jakieś wyjście do knajpki czy na dyskotekę:) I teraz nasuwają się pytania: 1. Z jakim biurem będzie najlepiej? chcemy wydać do 1500 zł za osobę z wyżywieniem i przelotem 2. Jaki region/ miasteczko polecacie? 3. Czy mozna dogadać się w języku angielskim? 4. Jaką walutę ze sobą zabrać? 5. Jakieś szczególne uwagi (co ze sobą zabrać, na co / kogo uważać) Z góry dziękuje za odpowiedzi:)🌼

Gość Tylko MAŁGOSIA
1. Najlepiej jechać z Biurem Podrózy Małgosia bez wyżywienia, gdyż w pobliskich restauracjach jest super tanio. 2. Sozopol 3. Można dogadać się po polsku :P 4. Euro z wymienić na miejscu w banku na Lewy. 5. Żadnych

Gość Tylko MAŁGOSIA
AHa, tylko że najbliższy wylot dopiero w nocy z 22/ 23 sierpnia. Narazie cena 1485 zł, ale myśle że tydzień przed wylotem zejdzie do ok. 1200 zł :P

Gość Guguu
Moja Mama mieszkała w młodości rok ponad w Bułgarii. Ale znała bułgarski,a miejscowości nadmorskie w ogóle są ładne :D

Gość gość
Bardzo fajną ofertę last minute ma tera biuro http://www.top-ski.com.pl na Złote Piaski w cenie 1069 PLN. Z tym biurem podróży byłam na kilku wycieczkach i czuję się z nimi całkowicie spokojna.