Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

między_piekłem_a_niebem

Zapachy i smaki życia - Wasze skojarzenia

Polecane posty

Gość xxyyzz
1. słońce i ptaszki 2. lalki barbie:D 3. zółty kolor 4. dom 5. spanko 6. procenty 7. ? 8. wole nie pisac

1. porankiem - kawa z mlekiem, słodkie lenistwo 2. dzieciństwem - beztroska, hasanie po łąkach, świeży wiejski chleb z masłem i pomidorem 3. słońcem - lenistwo, marzenia 4. mamą - ciepło, troska 5. poduszką - przytulanie, poczucie bezpieczeństwa 6.winem - rozkosz, celebracja, rumieńce 7. studiami - drugie dojrzewanie, luźne znajomości 8. polską - cudowne piękno krajobrazu, syf na ulicach, zacofanie kulturowe i cywilizacyjne, pachnący pyszny chleb

1. porankiem - słońce 2. dzieciństwem - 2 warkoczyki 3. słońcem - ciepełko 4. mamą - w tym momencie nic fajnego :O 5. poduszką - spanko 6. winem - kolacyjka przy swiecach 7. studiami - luuuuuz, imprezy :] 8. polską - bociany

Świetny temat, chętnie popatrzę jutro jak się rozwinął i dodam swoje tzry grosze. Pozdrawiam wszystkie doceniające zmysł węchu.

1. porankiem - mruczący kot 2. dzieciństwem - wieś i ukochana Babcia 3. słońcem - ... 4. mamą - poczucie humoru 5. poduszką - sen 6.winem - uuu ;> 7. studiami - w tej chwili wk* 8. polską - najpiękniejsze krajobrazy

1. porankiem - slonce 2. dzieciństwem - poziomki, las 3. słońcem - jezioro, kolonie 4. mamą - jej zapach, spokoj, radio 5. poduszką - sen 6.winem - Hiszpania 7. studiami - zielony sweter 8. polską - lasy i pola

:) zadziwiające że nie moge przypomnieć sobie jak pachniały moje ostatnie perfumy a z cała siła pamietam zapach dojrzewających czerwonych papryk gdy mama wiozła mnie w spacerówce polami do babci :) macie też tak?

Gość wwwwwwwwwwwww
1. budzik :O 2. zabawy na ulicy :) 3. zielona trawa i kocyk 4. zycie, wszystko 5. pierze 6.piwo 7. piwo :P 8. polską - pierogi ruskie :D

1. porankiem - kawa z mlekiem 2. dzieciństwem - duży domek dla barbie ;] 3. słońcem - opalanko 4. mamą - przyjaciółka 5. poduszką - moj chłopak 6.winem - Grecja 7. studiami - przystojny kolega ;] 8. polską - ojczyzna i tyle

Gość luvluv
1. zapach szczypiorku 2. ketchup 3. zapach spalonej sloncem skory 4. piekne perfumy 5. zapach czystej bawelny, zapach prasowania 6. wielkie plantacje o zachodzie slonca 7. perfumy joop 8. dworce. lotniska

Gość smiac mi sie chce
Co kojarzy Wam się z : 1. porankiem- kac 2. dzieciństwem- odrabianie lekcji 3. słońcem- plaza i morze-ale nie Polskie 4. mamą- dziecinstwo 5. poduszką- sen 6.winem- kac 7. studiami- kac 8. polską- wies

Gość Zatracna_Wsobie22
1. słońce 2. ubezwłasnowolnienie 3. wakacje 4. nieatrakcyjnoość 5. sen 6.elegancja 7. szczescie 8. ubustwo