Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w-i-o-l-a

Błagam o pomoc..

Polecane posty

Gość w-i-o-l-a

Od ponad miesiąca mieczy mnie temperatura od 37- dochodzi do 38.. mam zółty i czasami biały nalot na jezyku, od czasu do czasu boli mnie brzuch na dole. Bylam u lekarza, robiłam mase badan od przeswietleń zaczynajać konczac na zwykłych rutynowych- krew, mocz, kał. Nic jestem zdrowa, bylam u ginekologa, wszystko ok. Jedynie z badan wyszlo ze powinnam sie lepiej odzywiac, wiecej witamin etc. Temperatura jak była tak i jest.. juz nie dam rady dluzej, wymecza mnie to strasznie, poce sie nie mam na nic sil, lekarze rozkladaja rece i mowia bierz lacidofil. biore, to samo nie pomaga.. :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( moze ktos wiec co moze mi byc?:( proszę o pomoc

Gość niektorzy nie maja
ksiazkowej 36.6 wiec nie wiem czym ty sie martwisz, skoro badania wyszly dobrze i jestes zdrowa. Mnie sie wydaje, ze histeryzujesz i za wszelka cene chce sobie wynalezc chorobe...hipochondria???

Czytałam kiedyś że istnieje takie zjawisko że stresy czy też kłopoty dnia codziennego niektorzy ludzie \"przekładają\" sobie nieświadomie na objawy somatyczne! Taki art był chyba na onecie... Pomoc u psychologa.

Gość w-i-o-l-a
wiem, ale ja zawsze miałam w granicach 36,6, a teraz mnie rozpala, poce sie strasznie, ledwo laze.. to raczej nie jest normalne..

Gość NOANGEL25
Wiesz, czasami taki nalot na języku jest specyficzny do zakażenia organizmu grzybami candida. Poczytaj sobie na ten temat bo objawy masz bardzo zblizone (temperatura, pobolewania w podbrzuszu - grzyby atakuja jelita, no i bialy nalot na jezyku) W laboratoriach mozna zrobic sobie badania w kierunku tego grzyba. Wracaj szybko do zdrowka bo taki przedluzajacy stan odbiera chec do zycia - wiem cos na ten temat bo od miesiaca choruje :(

Gość kASIKKKKKKK
TO KIŁA

Gość jgggutu
Mam podobny problem, tylko u mnie od powrotu z Afryki, czyli od prawie 2 tygodni temp. utrzymuje się w granicach 37.2-37.5 od rana do wieczora :O Myślałam o malarii, ale brałam Lariam (z resztą biorę cały czas) i lekarz to wykluczył. Jedyne co stwierdził to oznaki zapalenia w gardle (boli mnie czasem w nocy i nad ranem)... Nie wiem od czego to jest, biorę cerutin i bactrim forte i nic :( Zrobiłam też morfologię krwi i OB i wszystko w normie. Swoją drogą dziwne, że OB wyszło w normie, bo ewidentnie podwyższona temp. wskazuje na jakiś stan zapalny :O Olała bym to, ale czuję sie rozlazła, nic mi się nie chce, a nienawidzę tak się czuć :(

Gość w-i-o-l-a
zrobiłam dzis badania na borelioze, candida, i bakterie ...zobaczymy co z nich wyniknie, dziekuje za odpowiedzi. Mam nadzieje, ze sie wylecze w koncu, bo dopada mnie depresja z tego powodu. pozdrawiam