Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłabyła

jak długo rozwód?

Polecane posty

Gość przyszłabyła

Witam...jestem przed rozwodem.Może ktoś wie jek długo trwa rozwód w najlepszej i najgorszej sytuacji?

Gość jaaaaaaaaasne
w najlepszej ( bez orzekania w winie) na jednej sprawie się zakończy. W najgorszej może być dłuuugo.

Gość przyszłabyła
właśnie bez orzekania o winie (mojego jeszcze męża) się nie obędzie,potrzebuje tego do unieważnienia śłubu kościelnego...więc przypuszczalnie jak długo w takiej sytuacji?

Gość przyszłabyła
nikt się nie rozwodził?

Ja własnie dziś złożyłam pozew, jest mi trochę smutno, nie wiem jak długo bede czekac, znajoma czekała 3 miesiące i po 2 sprawach był finał, a spotkałam tez kobietę co z orzekaniem rozwodziła się 13 lat

Ja rozwodzilam sie rok.Rozwod bez orzekania o winie(nie chcialam prac brudow,pomimo tego iz moj byly jest alkoholikiem).Nie obylo sie tez bez adwokata.Zalezy na jakiego sedziego trafisz i jakie masz asy w rekawie.

Gość do przyszłej
2 lata z orzekaniem o winie, cyrkiem na sprawach, badaniami psychologa i tabunem zakłamanych świadków.

Gość przyszłabyła
a czy musze mieć orzezenie o jego winie żeby starać się o unieważnienie ślubu kościelnego czy Sąd Biskupi nie bierze tego pod uwagę?.Dodam że głównym powodem jest to że przez rok mój mąż nie raczył skonsumować naszego uroczego pseudo małżeństwa.

Gość Ziziiii
Moja mama chyba z 3 miesiące.

Gość buehehehhee
jak trafil na jakąś nimfomanke to się biedaczysku nie dziwie

Czy dobrze zrozumialam?Nigdy ze soba nie spaliscie?To to musisz podac jako powod rozwodu.Wtedy nie ma znaczenia czyja jest wina.Powodem rozwodu jest brak \"konsumpcji\" wtedy masz papiery do Sadu Biskupiego.Ale lepiej poradz sie prawnika.