Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rarakuku

kuzyn na tytul technika, skonczyl je ale nie ma matury czy ma wykszt. srednie???

Polecane posty

Gość rarakuku

jw mam mu zalatwic prace i w wymaganiach jest wyksztalcenie srednie i sie tak zastanawiam czy on je ma??? wiem ze glupie pytanie ale ja konczylam ogoniaka i mature normalnie zdalam i teraz nie wiem czy on konczac technikum i obrobil sie m, zdobywajac tytul technika ale nie zdal matury tak naprawde jak ma napisac w CV ????? czy to matura daje wykrzytalcenie srednie czy skonczenie szkoly srednij???

Gość rarakuku
wyksztalcenie sorka

Gość abbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
średnie bez matury

Gość ma średnie techniczne

Gość rarakuku
dzieki:) to w takim razie po co matura:O chyba tylko jak ktos an studia chce isc....

Gość tak jak ktos napisal ...
ma srednie techniczne bez matury ... tak na serio to matura jest tylko potrzebna po to by moc studiowac ...

Gość heh..
średnie niepełne - zobacz na stronie MEN czy czegoś, był taki topik kiedyś i dokładnie tak na stronie piszą (chyba, nie wiem czy na pewno to men)

Gość rarakuku
no to jak w koncu hmmmm

Gość srednie zawodowe

Gość czytaj ze zrozumieniem ...
WSZYSCY NAPISALI TUTAJ ZE MA WYKSZTALCENIE SREDNIE ... TERAZ TYLKO SPIERAMY SIE JAKIE MA TO SREDNIE WYKSZTALCENIE ...

Gość Ola_oleczka
matko... nie mka takiego czegos jak niepelne srednie :O. Po technikum nawet nie podchodząc do matury ma sie wyksztalcenie srednie ( o ile oczywiscie skonczy sie ostatnią klasę technikum). Wyksztalcenie srednie zawodowe ma sie wówczas gdy zda sie pozytywnie egzamin zawodowy. A matura to tak jak ktos napisal tylko i wyłącznie ( a moze aż :P) przepustka na studia.