Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BojeSie

Matko !!!! Nie wiem co robic ...

Polecane posty

Gość BojeSie

Jestem w zaawansowanej ciazy, niedlugo rodze, a przed chwila odkrylam cos, na co nawet nie wiem jak zareagowac. Dodam jeszcze, ze uznaje moje malzenstwo jako wyjatkowo udane, a wszyscy dookola potrzegaja mnie i meza jako pare idealna. Przed chwila znalazlam w historii wyszukiwan w google, ze moj maz przegladal stronki o rozwodach !!! Jakie sa najlepsze opcje z kazdego punktu widzenia i takie tam .... Jak to zobaczylam to az mi sie ciemno przed oczami zrobilo. Nie wiem co robic, jak na to zareagowac, czy sie smiac czy plakac - jednym slowem jestem w szoku...To jakis koszmar ....

Gość lisafonknypke
może nie dal siebie te stronki ogladał

Gość blablaku
eee...a moze szukal tego dla jakiegos niewydarzonego kumpla, ktory sam nie potrafi znalezc takich informacji?

moze dla kogos, ktos go poprosil. Albo jest ciekawy swiata-to plus. Najpierw porozmawiaj, potem sie denerwuj.

Gość a11
nie panikuj to o niczym nie swiadczy nie powinnas sie na zapas stresowac - porozmawiej z nim a potem wnioski wyciagaj

Gość BojeSie
Nie wyciagam zadnych wnioskow, ale chyba mozna byc w szoku jak sie takie cos zobaczy. I wiem na 300%, ze nie jest to dla zadnego kumpla, znajomego itd.... Nie mowie, ze szukam porady na kafe.... nie mam z kim pogadac to postanowilam napisac to, co teraz czuje wlasnie tutaj. Poza tym jak zaczne gadke, to pewnie bedzie myslal ze go kontroluje, a ja szukalam w historii wyszkiwan czegos swojego i tak przypadkiem sie natknelam....

Dokładnie!! Porozmawiaj z nim. Może przez przypadek wskoczył na tą stronkę( zawsze są jakieś nieporozumienia w internecie) i z ciekawości przejrzał

Gość varicella
Jak cie to męczy, to powiedz mu prawde, ze przegladalas historie, bo szukalaś czegoś itp. itd i jak się przestraszylaś. Najlepiej od razu wszystko wyjasnić, a nie doszukiwac sie Bóg wie czego.

Czesc No nie wiem czy to dobrze tak od razu \'wypalic\' do meza z tego typu pytaniami. Moze go poobserwuj najpierw? Jesli jestescie udanym malzenstwem postaraj sie nie denerwowac. Wydaje mi sie ze decyzje o rozwodzie podejmuje sie jak jets juz BARDZO zle, a nie jak sie nie ma humoru. A to bys pewnie zauwazyla (tj ze sie zasadniczo pogorszylo miedzy wami) Moze byl np jakis artykul w gazecie i Twoj maz sie zainteresowal. Moze jakims sposobem go wez, to sie sam \'wysypie\'? Ale decyzja nalezy do Ciebie - w koncu Ty go znasz, nie ja;) Pozdrawiam

Gość droga autorko topiku
Mysle,ze nie powinnas sie az tak bardzo martwic. ja sama caly czas czytam takie artykuly,szukam czegos w necie itd. ni mi sie rozwod... A mam cudownego meza iuklada sie miedzy nami super. Nie wiem skad mi sie to bierze,ale to nic nie znaczy.A szukac mozna wszystkiego.

moze po prostu ktos opowiadal jakies bzdury o jakims rozwodzie i chcial sprawdzic czy to mozliwe.ja na przyklad sprawdzam rozne dziwne rzeczy jak cvos mnie zainteresuje.

Gość Są jakieś wieści
? Rozmawiałaś z mężem?