Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamaskowana

zdradziłam czy nie?

Polecane posty

Gość zamaskowana

Mam trudny okres w moim związku z chłopakiem. Trwa on od 3 miesięcy - od dnia kiedy wyszedł z więzienia po 6 miesiącach odsiadki. Wczesniej przez 9 miesięcy był w Ośrodku Odwykowym i leczył się z uzależnienia od narkotykówm - politoksykomanii. Sprawa wygląda tak że przez czas ośrodka on do mnie dzwonił i pisał listy a ja dzwoniłam kiedy potrzebowałam wsparcia. Wcześniej był dla mnie ćpunkiem z którym można porozmawiać, ale ogólnie nie myślałam że kiedykolwiek mogę z nim być. W czasie odsiadki pisał mnostwo listów i czesto dzwonił. W przerwie miedzy ośrodkiem i więzieniem spedzilismy ze sobą tydzien ( pozniej trafił do arestu nie wioadomo na ile). W tymczasie byłam kochanką innego męźczyzny - o ponad 1,5 roku żonatego faceta ( kolegi obecnego który o nim wiedział). i sęk jest w tym że spałam z tym żonatym ostatni raz w lutym tego roku a mój obecny uważa że go zdradziłąm mimo tego że uważam że jesteśmy razem od maja tego roku a nie wcześniej bo był ciągle w zamknięciu. Pisałam do niego pi.ękne listy i naprawdę chciałam z nim być , lecz jego ciąg;le nie było a decyzja o jego losie leżała w rękach sądu. Teraz jest na mnie zły i nieobecny, olewa mnie a jak przychodze to tylko słucha muzyki, nie pozwala mi się przytulać. On uważa że go zdradziłam a ja uważam że nie.. bo przecież nie byłam wtedy jeszcze z nim. Co o tym uważacie.. tlyko proszę poważnie bo mi serce pęka.. chcę miec z nim tak jak miałam zanim się do tego przyznałam...jest mi ciężko.. bo się w nim zakochałam... fakt że zbyt późno i mogę go stracić... nie wiem co robić ... tłumaczę mu że to był ostatni raz ale on mi nie wierzy, powiedział nawet że zaczyna mnie nienawidzić... jestem w rozpaczy...

Prowokacja:) Skopiowałas to pod inną nazwą:) Nazwa nr 2: on miał rację, czy ja?:P

Gość zirytowana
bo na tamtem, nikt nie odpowiadał to skopiowałam i zmieniłam tytuł i udało sie.. ktos odpowiedzial...

Gość jagooo
wiesz co ja raczej na twoim miejscu zastanowilabym sie czy zwiazek z facetem z przeszloscia to cos czego naprawde chcesz...

Gość zirytowana
właśnie dlatego nie chciałam zostawić tego pierwszego bo ten nie dawał mi żandej gwarancji związku..

Gość jagooo
no tak ale tamten jak piszesz jest zonaty...ja raczej nie pakowalabym sie w taki zwiazek ale nic mi do tego co ty robisz...a co do tego czy zdradzilas...jesli jestescie ze soba od maja to oczywiscie ze nie...