Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnoliaT

ALCHEMIA UWODZENIA

Polecane posty

jest taka ksizka czy ktos ja posiada?? a tak w ogole jak drogie kobietki uwodzicie mezczyzn??

Gość i jaki wynik
tak;)

Gość nalesnik
a ja nie potrafie uwodzic!!!hheheh

Gość w zasadzie to po częsci tak
klękam, biorę do ust, połykam, każdy mój :classic_cool:

Gość nalesnik
ale swinstwo latwa jestes

Gość śmieć*
Po co...?:O

Gość nalesnik
jak macie to przeslijcie mi ja na meila dzanex@onet .eu

Gość tego nie da się przekazać
i tak naprawdę nie można się tego nauczyć. Są kobiety, które mają ten dar i tyle. Tylko takie kobiety mogą naprawdę kierować mężczyznami. ;)

uwazam inaczej, mezczyzni sa prosci jak budowa cepu i nie trzeba miec daru zeby jakos specjalnie ich rozbudzic

kazda kobieta ma sowje male sztuczki i wlasnie o tym ma byc ten topik wiec piszcie panie:)

od razu widać, że nie masz doświadczenia. Mężczyźni są równie skomplikowani jak my. Jeżeli chcesz uwodzić prostaka, to oczywiście masz rację, ale to samo dotyczy dyskotwkowych protych panienek. Ja natomiest mówię o mężczyznach, a to moja droga nie jest już takie proste.

Gość nalesnik
ja nie mam daru uwodzenia i co???????? a chce sie anuczyc....

mowisz ze trzeba miec dar a co maja powiedziec te kobiety ktore nie maja daru, moze je od razu spalic na stosie albo zamkanc w komorze gazowej

Gość nalesnik
no np. ja hheheh

Gość nalesnik
zadnej nie chce heheh

po co mam to robić ? Każda kobieta zdobywa własne doświadczenie. Jak już powiedziałam tego nie da się przekazać. Jest może jedna rada i ona jest naprawdę dobra. Poznawaj mężczyzn i nie chodzi mi o uwodzenie lub jakiś flilrt. Poznawaj ich jako partnerów do rozmowy, dobrej zabawy. Przy odpowiednim podejściu dużo się nauczysz. I jeszcze jedna rzecz. Zastanów się , co chcesz zyskać uwodząc danego mężczyznę, bo uwodzenie dla samego uwodzenia jest płytkie i na dłuższą metę do niczego nie prowadzi. Mężczyźni potrafią być wspaniałymi partnerami nie tylko w łóżku. ;)

Gość nalesnik
to pisala kobieta czy facet

nikomu jeszcze nie zaszkodzil niezobowiazujacy flirt, zgadzam sie z toba zanim znajdzie sie tego jedynego piotra korzeckiego na motorze trzeba cwiczyc poznawac i jescze raz cwiczyc i poznawac mezczyzn ale jak to zrobic jak sie jest np wstydliwym

To pisała kobieta z dużym doświadczeniem. Przyznaję do niego właśnie dlatego, że jestem anonimowa. :)

Gość nalesnik
to podziel sie z nami swoim doswiadczeniem

W czym masz problem ? Nie flirtuj, tylko poznawaj mężczyzn. Traktuj jak kolegów, a nie potencjalnych samców. Na flirt zawsze będziesz miała czas. Ja nawet na tym forum poznałam kilku naprawdę bardzo fajnych mężczyzn. Po prostu rozmawiając z nimi. To jest naprawdę bardzo dobra szkoła. Dowiadujesz się jacy są naprawdę. A są wbrew pozorom wrażliwi i mądrzy. Nie zwracaj uwagi na mało dojrzałych emocjonalnie, ponieważ oni sami nie wiedzą czego jeszcze chcą od życia. Mężczyzna będzie bardzo bogaty wewnętrznie i dużo zyskasz na takiej znajomości.

Powiedzcie mi, czym jest dla was flirt ? Niech każda napisze jak go widzi, ale tak od serca. A ja wam powiem czym jest flirt według mnie, zgoda ?

wiesz w ciagu 5 minut nie da sie poznac mezczyzny zeby to zrobic trzeba go pieerw zainteresowac i wlasciwe mi o to chodzi od samego poczatku wiec nie mowmy co bedziesz robic na 10 rocznice slubu czy jaki jest po 100 randce

flirt dla mnie to niezobowiazujaca rozmowa z mezczyzna ktory z kazda nastepna sekunda pragnie by kolejna sekunda naszej rozmowy przeradzala sie w minute godzine itd

jest takie powiedzenie \" zawsze rozpalaj mezczyzn nawet wtedy jak czujesz sie rozgnieciona kostka lodu\" bo o to chodzi zeby flirt sprawial na przyjemnosc a przy okazji zebysmy poczuly sie kobieco

zgoda, a nie sądzisz, że do tego trzeba naprawdę znać mężczyzn ? W ciągu pięciu minut nie da się również poznać kobiety i właśnie na tym to polega.