Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnoliaT

ALCHEMIA UWODZENIA

Polecane posty

jescze raz cytat bo gubie literki\"zawsze ich rozpalaj nawet wtedy gdy czujesz sie jak rozgnieciona kostka lodu\":P

ale poznasz ich tylko wtedy jak sie zblizysz do nich a bez flirtu czyli tego pierwszego podejscia trudno poznac mezczyne bo chyab nie sadzisz ze przyjedzie na blaym koniu pod nasz balkon

Gość tego nie da się przekazać
wybacz, ale jak dla mnie takie powiedzenie dotyczy panienek na raz. Szkoda, że nie ma tu jakiegoś mężczyzny. Potwierdziłby moje słowa. Jak widzę naprawdę nie znasz mężczyzn. Flirt ma wiele znaczeń. Jeżeli zależy Ci na tym, by mężczyzna postrzegał Cię jako kawałek mięsa, to zgodnie z tym powiedzeniem jesteś na dobrej drodze. A tak na marginesie. Zapomniałaś, że najlepiej smakuje zakazany owoc ? I tylko taki przyciąga mężczyzn, bo panienek na raz jest pełno dookoła. Co zaś się tyczy kobiet, to...

Gość nalesnik
wlasciwie to poznawanie sie wzalemne kobiety i mezczyzny polega na flircie

ale ja rowniez uwazam ze najlepiej smakuje zakazany owoc i nie wiem gdzie tu widzisz latwe panienki jezeli chodzi ci o ten cytat to w tym momencie obrazasz prawdziwa kobiete z klasa,a tak w ogole to masz staromodne podejscie bo sezon na dziewice orleanskie dawno juz minal

a jakbys byla taka doswiadczona to bys wiedziala ze z kobieta z klasa sie nikt nie zeni tylko z tymi twoimi \"kawalkami mies\" ironia losu?

widze ze odbiegamy od tematu od samego poczatku chodzilo mi o alchemie uwodzenia a nie o rozkladaniu nog na tylnym siedzeniu malucha,flirtowa mozna z klasa

Gość tego nie da się przekazać
No widzisz i dlatego ja ze swoim staromodnym podejściem nie narzekam na brak mężczyzn w swoim otoczeniu. I dlatego również wychodzę z założenia, że pewnych rzeczy nie można się nauczyć od innych. Do tego potrzebne jest własne doświadczenie. Mam nadzieję, że je zdobędziecie. A ja będę nadal cieszyła się swoim staromodnym podejściem do życia. A tak na marginesie, to dziewicą orleańską nie jestem już ładnych paru lat. ;) Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Gość nalesnik
a sie uczepials tej panienki na 1 raz a moze ty nia bylas ?????

Gość nalesnik
a jestes z kims zwiazana obecnie????

Moje drogie Panie, to była prawdziwa kobieta i miała rację. Czytam waszą rozmowę od poczatku i zgadzam się z nią w pełni. Od takich kobiet powinnyście uczyć się życia. :)

czyli uwazacie ze jak kobieta flirtuje z mezczyzna to jest juz szmata ktora mozna wycierac podlogi?ja osobiscie wynioslam cos z tej rozmowy ale nadal uwazam ze flirt to dobra zabawa dla obojga bo przeciez maly usmiech i dobre slowo nic nie kosztuje