Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasmine666

Po czym odrastają włosy które wypadły?

Polecane posty

Gość kabuki
Mi caly czas nowe wlosy dorastaja, az mi dzisiaj fryzjer na to zwrocil uwage i tez chce jakos dojsc do tego jak to sie dzieje. Wydaje mi sie ze to dla tego ze nie farbuje, i uzywam szamponow z eko sklepow, pozatym jem duzo surowych owocow i warzyw. Hmm sama nie wiem czy to rzeczywiscie jest przyczyna ale zazwyczaj tak jest ze skore i wlosy tak naprawde odrzywia sie od wewnatrz przez jedzenie i styl zycia i zewnetrzene preparaty powinny tylko chronic.

Gość Haus
Mi odrosły po 6 latach, tzn. przez całe 6 lat mówiono mi że to androgeniczne a ja po prostu znalazłem gdzieś w necie, żeby pić olejek z oregano i wpierniczać krzem w dużych ilościach bo mogły wypaść z powodu candidy albicans... i faktycznie rosną, bardzo powoli, na zakolach również odrastają.

Gość gość
biotyna - odrost włosów murowany.

Gość gość
mi włosy po diecie dukana wypadły, normalnie z połowa. nie używałam jakichś specjalnych specyfików czy coś, włosy same zaczęły odrastać, teraz na całej głowie mam odrastające włoski, a przy czole to już niezła grzywka, także nie martw się, same zaczną jak tylko Twój organizm dojdzie do normalności.

Gość mo-naturalnie
Zbuduj wlos! - jedz tylko naturalne witaminy, mikroelementy, proteiny. Jestem wegetarianka, a jedynymi kosmetykami do ich pielegnacji jakie stosuje, sa te które sobie 'wyprodukuje' w kuchni :)) Wlosy sa zdrowe, mocne, lsnia, a co najwazniejsze nie wypadaja. http://mo-naturalnie.blogspot.co.uk/p/pielegnacja-dloni.html

Gość gość
Wlosy odrastaja po rzepie

Gość Lemurkaa
Dobry na odrastanie włosów jest szampon Biovaxmed, ma on stymulować odrastanie nowych włosów, ja go stosowałam po porodzie jak mi włosy garściami wypadły a chciałam przyspieszyć ich odrost, polecam

Gość gość
Nawet bez szamponu by ci odrosły, po porodzie wypadają na skutek obniżenia się poziom hormonów i to naturalne zjawisko i naturalnie odrastają

Gość gość
Ja używam zestawu KEEP Professional. Włosy przestały wypadać po około 1 miesiącu. Mozna je kupić na stronie www.wlosymiwypadly.eu