martusiaxxx 0 Napisano Sierpień 2, 2007 chcialam sie dowiedziec biore tabletki regularnie i dzisiaj piescilam sie z chlopakiem wloszyl mi palce do pochwy ale ak skonczylismy to zauwazylam krew czy to moze byc ze za gleboko mi wlozyl?? prosze o odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lapucapu Napisano Sierpień 2, 2007 musisz isc od ginka to moze byc nadzerka, ale po prostu Cie zadrapal lub cos ;) ale i tak idz lepiej do lekarza u mnie tez wykryl teraz niedawno, tez tak mialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusiaxxx 0 Napisano Sierpień 2, 2007 nom ja wlasnie jestem na koncowce leczenia nadzerki bralam 3 rozne opakowania lekow czy to tez moze byc z tego bo chlopak mnie nic nie zadrapal ani mnie nic nie boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusiaxxx 0 Napisano Sierpień 2, 2007 czy juz nikt niewie co to moze byc jeszcze ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annachiara Napisano Sierpień 2, 2007 To na pewno naadżerka. Musiał ci ją zadrapać i stąd ta krew. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agusiaczek07 Napisano Sierpień 3, 2007 leczysz nadżerkę a pozwalasz, żeby ci tam paluchy wkładał. Nie wiesz, że na palcach jest mnóstwo bakterii?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach