Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klientka123

PLANUJE ZAKUP DEPILATORA. DORADZCIE JAKI?

Polecane posty

Gość klientka123

Witam mam zamiar kupic sobie depilator tylko wlasciwie chcialabym sie Was poradzic jaki polecacie poczytalam troche obczailam i narazie przykul moja uwage BRAUN 3270 taki fioletowy ma troche bajerow i konkretnie cena jest jeszcze do przelkniecia tez troche mniej ale tez mi sie podoba BRAUN 2270 niebieski . Ktory lepiej wybrac? czy mozecie polecic mi tez inne w podobnyn przedziale cenowym prosze o wszelkie opinie chetnie poczytam i dowiem sie czegos wiecej pozdrawiam

Najlepiej dołóż i kup coś porządnego, np. Brauna z 40 pęsetami. Myślę, że lepiej wydać te 300zł i mieć dobry depilator na lata, niż kupić badziewie w markecie. Te lepsze depilatory Braun widywałam nawet na allegro za 180zł i to moim zdaniem się opłaca.

Gość klientka123
do poprzedniczki a jakie to są modele? moze znasz jakis bo ja totalnie zielona jestem

Gość klientka123
bardzo fajny ;) aczkowiek chcialam zapytac czy dobry jest ten depilator braun 3270? widzialam ostatnio go w tesco na wyprzedazy z ponad 250 na 80 pare zlotych warto kupic?? w sumie to moj pierwszy depilator wiec nie potrzeba mi az takiej rakiety a pieniazki wiadomo sie licza

Gość Kasikkkkkk
:O

Gość ja mam philipsa tez dobry

Poczytaj sobie o tym modelu - sprawdź, ile ma pęset, czy jest regulacja prędkości, czy usuwa też te krótsze włosy. Poczytaj, czy w zestawie otrzymasz jakąś nasadkę masującą, czy coś w ten deseń ... Takie informacje wiele mówią o urządzeniu.

Gość mam brauna 3270
taki fioletowy bardzo fajny model ma pare nakladek i masujaca i golaca fajowy polecam

Gość upppppppppp

Gość xxxvxvxvxvxvx
polecam braun... mam od 2 lat i jestem bardzo zadowolona.Kosztował 99zł bez bajerów, bo tak naparawdę sa one zbedne, tylko dodatkowo te bajery duzo kosztują. A i tak boli;))) pozdrowionka

Gość xxxvxvxvxvxvx
noo proszę jak tu ktoś podszywa się pod moj pseudonim.... oj nieładnie;) Wymysl coś swojego... nie potrafisz?????

Gość uo-ppppppppppppppppppppppppp