bździna łyszkowicka 7 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tu nie ma zazdrości bo Promyk nie jest tobą zainteresowany przykro mi promyk jest bardziej zainteresowany piciem wódki z hindusami będąc w kilku miejscach na raz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 33 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Przerażające bo nie gustuje w tak dużych kobietach w krótkich włosach No popatrz, a dziś cały czas zaczepiasz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 150 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: No to masz branie gratuluję To muszą być jacyś koneserzy męskiej budowy u kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 81 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, bździna łyszkowicka napisał: *miało Czyli guano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bździna łyszkowicka 7 Napisano 6 godzin temu pr0myk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 33 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tu nie ma zazdrości bo Promyk nie jest tobą zainteresowany przykro mi tobą też nie, bo wyczerpują się wam tematy, a ja niestety mam męża i nie gustuje w psycholach, którzy walili głowami w witryny sklepowe. Więc zazdrość niepotrzebna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bździna łyszkowicka 7 Napisano 6 godzin temu prukmyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 33 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, bździna łyszkowicka napisał: pr0myk Sromyk na sygnale w Karetce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 150 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: No popatrz, a dziś cały czas zaczepiasz.. To trening podśmiechûjek z kogoś żeby nie wyjść z wprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bździna łyszkowicka 7 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: To trening podśmiechûjek z kogoś żeby nie wyjść z wprawy. przecie to z ciebie jest nieustannie utaczana beczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 150 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: tobą też nie, bo wyczerpują się wam tematy, a ja niestety mam męża i nie gustuje w psycholach, którzy walili głowami w witryny sklepowe. Więc zazdrość niepotrzebna Jeszcze trochę a się dowiem że kosza dostałem od ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 150 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, bździna łyszkowicka napisał: przecie to z ciebie jest nieustannie utaczana beczka Aż się ulewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bździna łyszkowicka 7 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Aż się ulewa troche tak za dużo sie nawpierrdalałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaretag 1 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, bździna łyszkowicka napisał: zamknij wreszcie tę dvpę Chyba znowu xanaxy z alko zmieszała tak jak kiedyś Bo pieerdoli jak jeebnieta jakaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bździna łyszkowicka 7 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, jaretag napisał: xanaxy z alko stary zara bedzie musiał po karetke dzwonić a widmok najeebany też jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 150 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, Onaaaa napisał: Tu nie ma zazdrości bo Promyk nie jest tobą zainteresowany przykro mi Ale szampana chłodzi i nie może się doczekać kiedy otworzy. Chyba nawet seksu z mężem nie ma tak emocjonującego jak myśl o otwarciu szampana. Edytowano 6 godzin temu przez Get Out Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 747 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: tobą też nie, bo wyczerpują się wam tematy, a ja niestety mam męża i nie gustuje w psycholach, którzy walili głowami w witryny sklepowe. Więc zazdrość niepotrzebna My możemy gadać do rana nie martw sie tak tutaj sie zgadzamy zazdrość niepotrzebna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 81 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, bździna łyszkowicka napisał: stary zara bedzie musiał po karetke dzwonić a widmok najeebany też jest Chûj ci w dûpe milcze gdy to pisze i konia se wale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 747 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Ale szampana chłodzi i nie może się doczekać kiedy otworzy. Chyba nawet seksu z mężem nie ma tak emocjonującego jak myśl o otwarciu szampana. Kudry ten seks ma być jak cale dnie tutaj siedzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 150 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, bździna łyszkowicka napisał: troche tak za dużo sie nawpierrdalałem Tylko się nie pochlastaj , bo znowu polecisz w kaftan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaretag 1 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, bździna łyszkowicka napisał: stary zara bedzie musiał po karetke dzwonić a widmok najeebany też jest To mun zadzwoni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 150 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Kudry ten seks ma być jak cale dnie tutaj siedzi? Najpewniej w wyobraźni, bo to samotna osoba jest nadkruszona zębem czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 81 Napisano 6 godzin temu Mój jędrny muskuł dumnie napjerdala was po ryjach gdy obrażacie Piękna Magdalenę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 33 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Onaaaa napisał: My możemy gadać do rana nie martw sie tak tutaj sie zgadzamy zazdrość niepotrzebna Jakoś tej gadki nie widać, bo uwaga Promyka jest skierowana mnie Może go nudzisz? Edytowano 6 godzin temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bździna łyszkowicka 7 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, jaretag napisał: To mun zadzwoni ale promyk nei da rady przyjechać i zdechnie w kałuży własnych rzygowin Edytowano 6 godzin temu przez bździna łyszkowicka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 150 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jakoś tej gadki nke widać, bo uwaga Promyka jest skierowana mnie Może go nudzisz? Szukamy ofiary żeby się wybić, a twój grzbiet idealnie się do tego nadaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 33 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, bździna łyszkowicka napisał: ale promyk nei da rady przyjechać i zdechnie w kałuży własnych rzygowin Pani Jeż woli Makarona od muzy Spagetti Chyba jednak przejrzała na oczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaretag 1 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, chrobot napisał: Mój jędrny muskuł dumnie napjerdala was po ryjach gdy obrażacie Piękna Magdalenę Ty nie masz muskuł, ty jesteś ulana https://ibb.co/k6347gpR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 81 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, jaretag napisał: Ty nie masz muskuł, ty jesteś ulana ty masz tzytzki i sóty mleczne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 747 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jakoś tej gadki nie widać, bo uwaga Promyka jest skierowana mnie Może go nudzisz? Zawsze trzeba coś zrobić by nie bylo rutyny i na ciebie wypadło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach