Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piętnastoletniaaaa

To dziwne.

Polecane posty

Gość piętnastoletniaaaa

Kiedy miałam 13 lat wydawało mi się, że ja i moi rówieśnicy są prawie dorości, tacy wysocy itd. a teraz mam 15 lat, i 13-latki przypominają mi mają dzieci (także wzrostem :P ) . To dziwne.

Gość fanka franka
rzeczywiście :O

ja mam wiecej i 15 latki wydają mi się gówniarami zwyciagnietymi paskami od stringow pod same pachy :/ (nie mowie ze Ty taka jestes, ale ogolnie mam takie wrazenie- choc bardziej o 13-14 latkach, chociaz 15 to tez jeszcze całe to GIMNAZJUM) bedziesz starsza to zobaczysz ze miałam rację. a co do wzrostu to popieram :P tez zawsze myslałam ze jestesmy w miarę normalnego wzrostu ( ja i moi znajomi z rocznika) ale bedac 2 starszym patrzylismy na tych o 2 lata mlodszych jakby jeszcze byli niedorozwinięci.... :/

Gość Rocznik 88
Dla mnie dziwne jest to, że teraz młodzież, tak w wieku 13-14 lat wygląda tak, jak 10 lat temu wyglądali dziesięciolatkowie. Patrząc na stare zdjęcia klasowe roczników sprzed kilkunastu lat widzę, że ludzie pod koniec podstawówki wyglądali zupełnie inaczej - chłopcy jak mężczyźni, dziewczyny jak dziewczyny, a nie jak dziewczynki. Nie wiem co się dzieje, czy to przez te konserwanty, czy przez co? Teraz autentycznie jak patrzę na dzieci z młodszych klas podstawówki dochodzę do wniosku, że "starzej" wyglądała moja grupa w przedszkolu.

Gość operowa sala
same byłyście niższe i wam się wydaje tylko

Gość Rocznik 88
Nie wydaje mi się, bo oglądam zdjęcia klasowe, okazuje się, że wiele osób nawet ze starszych klas zapamiętałam dość obiektywnie. Kolesie pod koniec podstawówki tak z 15 lat temu golili już zarost, byli po mutacji itd. Dziewczyny to w tym wieku obecnie nie odbiegają od wcześniejszej normy, ale za to w wieku około 10 lat u obu płci widać, że nie dojrzewają w ten sposób co kiedyś.

Gość operowa sala
byłyście 11-latkami, to wydawało wam się,że 14latki są takie dorosłe i wysokie, gdy same przekroczyłyście ten próg wiekowy, 11latki wydają się wam niższe itd

Gość Rocznik 88
Proponuję, byś odnalazła zdjęcia klasowe rodziców - np. piątą, czy szóstą klasę i porównaj z współczesnym zdjęciem równoległej klasy ... Sama sie przekonasz.

Gość ja mam 15 lat
i mam zarost, podobnie jak 1/3 kolegów z klasy.

dwa lata w tym wieku to taki ogrom czasu.... :) poczekaj, az bedziesz w moim wieku, bedzie Ci sie tak smigac, ze nie bedziesz szukac roznic pomiedzy soba obecna, a soba sprzed dwoch lat, bo nawet nie zauwazysz, kiedy dwa lata zleca. nie mowiac o tym, ze bedziesz uwazac na gowniarzy dzieci starsze, niz Ty teraz.

Gość djnh
madre przemyslenia 15-latki bravoo

Gość piętnastoletniaaaa
nie czytam bravo :-o

Gość barakowa barakuda
hehehe