Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokietka123456789

CZY WAGON BEZPRZEDZIAłOWY W POCIĄGU EXPRESSOWYM...

Polecane posty

Gość gdfgd
no wlasnie, spytaj delikwenta obok czy mu przewijanie nie przeszkadza, ewentualnie wyczekaj moment az pojdzie do WC czy gdziekolwiek i rach ciach zmien pieluche ;) bedzie dobrze 🖐️

Gość xxxvxvxvxvxvx
jak komuś nie będzie odpowiadało,ze przewijasz w przedziale, niech sobie wyjdzie na korytarz! W życiu nie przewijaj w zadnym zasyfialym kiblu w pociągu, to nie warunki dla takiego dziecka

Gość józekz zakopca
przewijaj w przedziale hej

Gość żabulkaqaws
ja osobiscie wolę agon bezprzedzialowy, wiecej miejsca

Gość citimen
a ja wolę z przedziałami ;-P

Gość windom
lepsze są lotnicze. jezeli przedziały, to tylko 6osobowe - za żadne skarby nie chciałabym jechać w 8osobowym :o w expresach niektórych już są też 6osobowe. a tak ogólnie, to w lotniczym jest wygodniej.

Gość windom
pewnie, pełen 8osobowy przedział - i wszyscy mają wyjść, bo ktoś chce dziecko przewinąć? :o zresztą, anwet nie wyobrażam sobie takiej akcji - i tak jest wystarczająco ciano tam bez koigos wiercącego sie non stop :o

Gość xxxyyyzzz
Kobieto, puchu marny, przecież w każdym pociągu dalekobieżnym są przedziały dla matek z dziećmi do lat 4. Wystarczy podejść do konduktora, a otworzy Ci taki przedział. Sorry, ale zmuszanie innych do oglądania i wącvhania cudzych ekskrementów jest nie do przyjęcia, gdyby współpasażer zrobił Ci karczemną awanturę, miałby rację. To Twoje dziecko, a nie wszystkich wokół. Ponadto taki maluch potrafi być uciążliwy, a każdy płaci za bilet, a nia za wysłuchiwanie ryków albo "ciu-ciu-ciu" przez całą drogę. Dlatego właśnie sa te przedziały - wilk syty i owca cała.

Gość adrian z wawki
do " xxxyyyzzz " jestes PUUSTY człowieczku, wiec sie za głosno nie odzywaj. W pociągach z obowiązkową rezerwacją miejsc... tj. express, intercity, eurocity - nie ma przedziałów dla matek z dziećmi, takie przedziały są tylko w pociągach zwykłych pośpiesznych. Niestety, jesli decydujesz się na podróż np. pociągiem, musisz być przygotowany na "każde" towarzystwo w przedziale. No chyba, że wykupisz wszystkie miejscówki w danym przedziale i bilety do nich, wtedy będziesz podróżował sam i nikt nad uszami nie będzie Ci brzęczał, inaczej musisz być "dzielny" hehehe do "autorki" topiku: .... co do podrózy i przewijania małego dziecka, jak najbardziej mozesz przewijać, przebierac w przedziale, gdyz nie ma do tego zadnych innych miejsc wyznaczonych w pociągu, a "nasze" WC pociągowe- NIE JEST PRZYSTOSOWANE do takich "akcji" z bobaskiem.Wspolpasazerowie, nie mają innego wyjscia, powielam kogoś zdanie "..jeśli się komuś nie podoba,moze zawsze wyjsc na korytarz" - - - - - kiedyś i MY BYLISMY MALI. Wyrozumiałości wspolpasazerowie!!!!!!!!!!! Bądzcie ludzmi, a nie chamidłami!

Gość olgaza
nie wiem, nie znam sie

Gość dyskusja ona
osobiscie wole wagon bezprzedzialwy, jest wygodniejszy.

Gość marginesb=on
A ja wole bardziej pzedzialy

Gość mi wszystko jedno jaki wagon
ale jesli ktos by zabral sie za przewijanie dzieciaka obok mnie to bym powiedziala co o tym mysle. zaraz tu sie zleci tlum samarytanek, ktore mnie ochrzania ale wybaczcie, nie po to place za bilet W PRZEDZIALE zeby wachac czyjes odchody. jak bym chciala wachac to bym cala droge przesiedziala w toalecie. ktos tu napisal, ze rezerwujac miejsce powinnismy byc przygotowani na kazde towarzystwo. tym samym ja sobie moge bez problemu zaczac bekac, pierdziec itp. w przedziale, bo to KAZDE towarzystwo. wiem, przesadzilam troche z tym przykladem, ale chcialam tylko uzmyslowic sytuacje. twoje dziecko - towj problem, nie moj.

Gość marginesb=on
mi wszystko jedno jaki wagon /////// widac ze jeszcze nie masz tego szczescia, jakim jest dziecko i dlatego tak piszesz

Gość ludzieeeee
zrozumcie do cholery, że dziecko to problem tylko i wyłącznie rodziców, a nie całego otoczenia! Każdy ma prawo do spokoju i żadna zakichana matka polka nie ma prawa mu podtykać pod nos swojego śmierdzącego szczęścia. Byłem świadkiem sytuacji, że kierowca na prośbę pasażerów usunął (normalnie wysadził) z autobusu paniusię z bachorkiem, który się zesrał.