Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiciastasia

jak rozpoznac męża-lenia?

Polecane posty

Gość kiciastasia

jakie cechy waszych mezczyzn wskazywaly ze potem okazlao sie ze z nich leniuchy. Ze im balagan nie przeszkadza albo pracuja tyle ile musza?

Gość po pierwsze
brak pomysłu na randki i brak aktywnych znajomych- często brak w ogóle znajomych z którymi się spędza czas, balaganem czy porządkiem w pokoju sie nie sugeruj -bo to mamusia moze sprzatac.

najlepiej to widac po zamieszkaniu ze soba. mala ilos cznajomych o niczym nie swiadczy

Mój mąż był leniem to wiem :D To racja, że porządek w pokoju o niczym nie świadczy. Chodzi o takie lenistwo życiowe. Nie wyjeżdżaliśmy na wakacje, bo mu się nie chciało niczego wcześniej zaplanować, nie robiliśmy remontu, bo mu się nie chciało. Przykładów jest wiele. Po rozwodzie, sama sobie lepiej radzę :D A jak poznać takiego lenia wcześniej? No właśnie po tym, jak spędza wolny czas, co do tej pory robił, gdzie był, co widział, jak planuje sobie czas. Można się przyjrzeć, czy pomaga koelgom w różnych sytuacjach, czy znajomi zwracają się do niego z prośbami o pomoc, bo wiadomo, że można na niego liczyć. To na razie tyle :D

Gość po pierwsze
byla zona - właśnie o ym piszę, a jestem że tak powiem w przededniu rozwodu. :)

a widzisz madz, ilość znajomych może świadczyć o tym, czy jest to człowiek uczynny, życzliwy, pracowity. Taki zawsze będzie miał więcej znajomych niż leń. Poza tym, o znajomych trzeba dbać, zadzwonić do nich czasem, spotkać się, umówić. Dla niektórych to za dużo zachodu. Ale wiadomo, że różnie to bywa i nie można generalizować

po pierwsze - powodzenia. Rozwód to przykra sprawa i naprawdę nikomu nie życzę takiego doświadczenia. Ale można przeżyć i nawet być szczęśliwym, jak ja, choć trochę czasu to wymaga

Gość po pierwsze
Dziękuję. :) Długo do tego dojrzewałam. I podobnie jak u Ciebie - wszystko miałam poukładane i zrobione, jak jego nie było, bo był za granicą. A tak, to się oglądałam na niego jako na "mężczyznę w domu" i nic nie było robione. Kran kapał, auto się psuło, pokoje dopraszały się malowania.

Gość jaaaaaaaaasne
zrób tabelkę po jednej stronie napisz on mówi po drugiej on robi ( efekty działań) jak jedna strona tabelki przewyższa drugą dwukrotnie - wiej

Gość po pierwsze
jaaaasne - :D kwintesencja topiku!!!!

Gość a moze same coś zróbcie
zawsze tylko liczycie na to ze facet cos zrobi???:O świętym krowom mówię NIE 🖐️

Gość po pierwsze
nie wiesz, co piszesz dziecko. Jak ktoś ma na głowie pracę etatową, pracę dodatkową, utrzymanie domu (pranie, sprzątanie, gotowanie, zmywanie itd.) to ma prawo sie spodziewac, ze pan i władca gdy wróci z pracy swojej i nie ma juz nic w domu zawodowo do zrobienia (w przeciwieństwie do ciebie), to np. ten cholerny gwóźdź w ścianę wbije. Ja osobiście mam dosc zapierniczania za siebie i za niego Tyle a propos "świętych krów". :O

Gość Co za denne pytanie
Tak samo jak kobietę lenia :-D

Gość A jak rozpoznać
kogoś , że ma możdżek zamiast mózgu ? Wejść na topik kiciastasia :(

Gość niewytarte uszy
Móżdżek, to częśc anatomiczna całego mózgu....to dla tych, którzy nie mają wystarczającej wiedzy fachowej a chcieli komuś przysrac.....

Gość jaaaaaaaaasne
do a może same coś zróbcie wychowuję sama dzieci od 10 lat, sama na nie zarabiam i sama prowadzę dom... uważasz,że to mało? I moje doświadczenia życiowe mówią mi, że facet, który wali takimi tekstami jak ty powinien być - jako potencjalny partner- skreślony na starcie :P

Gość tak jaaaaaaaaaaaaaasne
juz lece do ciebie:O myslisz ze kazdy facet mysli tylko o tym zeby cie miec??? jak chcesz kogos fajnego mądrego blablabla to sie musisz wysilić i poszukać takiego. poza tym daje szanse ten kto ma więcej do zaoferowania 🖐️