Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monika19monika19

GUMKA NIE PEKLA A BRAK OKRESU!!!

Polecane posty

Drogie Dziewczyny!!! Spoznia mi sie okres 6 dzien. bardzo sie denerwuje bo zwykle mam regularne miesiaczki. Kochalam sie z chlopakiem tylko raz. byla gumka, przy koncu jak dochodzil to wyszedl. gumka byla cala. innym razem dotknal mojej lechtaczi penisem kilka razy ale zaraz sie wytarlam i umylam. mam objawy miesiaczki. tzn lekki bol piersi, brzucha, chodze do kibelka czesciej :) itd. ale okresu brak :( bardzo sie denerwuje. jak myslicie ?? moge byc w ciazy??? Prosze napiszcie cos. pozdrawiam madga19

moze sie za bardzo tym stresujesz? to tez ma jakiś wpływ na miesiączke ale skoro bolącie piersi itd. to ja bym sie nie martwiła

DZikuje ze napisalyscie. piszecie zebym sie nie przejmowala ale ja mam regularne miesiaczki a teraz mi sie spoznia juz 6 dzien. dlatego sie stresuje. do testow nie mam zaufania. w poniedzialekk ide do ginekologa. przed chwila dzwonilam i sie umowilam. to beda dlugie dni :( napiszcie jeszcze!!

Gość we belong together 4ever
nic sie nie bój dziewczyno,skoro się zabezpieczaliście ,to sa znikome szanse na ciążę.Mi się kiedyś okres spóźniał 2 tyg,bez żadnych waznych powodów,aż poszłam zrobic test bHCG,no i po odebraniu wyników, miesiączkę dostałam prawie zaraz:) a ginekolog ,na razie nie bedzie Ci w stanie powiedzieć na 100%czy jestes w ciązy.Radze zrobic test z krwii

ja tez tak czesto mam:) ale nie ma sie czym martwic .. masz obajawy na okres wiec dostaniesz . moze przez ten stres tak cis ie spusnia . glowa do gory wsztystko bedzie ok :)

Ja mam 36dzien cyklu.spoznia sie okres nie wiem co jest powodem. Monika a ktory to Twoj dzien cyklu?

A mozecie mi powiedziec czy wam sie czasem tak zdazylo ze przy regularnych w miare okresach nagle wam sie spoznil tydzien?? jestem bardzo ciekawa...

Gość moim zdaniem spokojnie
Sądze, że nie masz powodów do zmartwień. Ja mam regularne cykle z reguły a ostatnio spóźniał mi się 2 tygodnie, zrobiłam test, wyszedł negatywny a następnego dnia z samego rana dostalam okres :). Ja miałam powody do obaw, bo z naszym zabezpieczeniem bywało różnie, w Twoim wypadku uważam że naprawdę nie masz co się martwić :). Po pierwsze gumka nie pekła, po drugie nawet nie skończył z nią w środku, po trzecie nasienie nie przejdzie sobie z okolic lechtaczki samo do środka. Głowa do góry :)

Gość
hej! okres się czasem spóźnia z powodów takich jak np upały, zmiana klimatu. mnie właśnie na wakacjach się potrafił spóźniać nawet 2 tygodnie!!! chociaż zazwyczaj miałam co 30-31 dni

Dziekuje ze mnie wspieracie :) chociaz i tak mysli mam straszne :( mam nadzieje ze bedzie ok :) jak do poniedzialku nie dostane to lepiej isc do ginekologa czy na badanie krwi? musze miec pewnosc... i na czym te badanie z krwi polega?? musze miec skierowanie czy od razu moge isc do pielegniarki i poprosic zeby mi zrobila????

Moniko017 chodzilo mi o to czy wspolzylas z chlopakiem i Ci sie spoznil okres tak dlugo... czy tak poprostu bez powodow...? Wiem ze spoznienie okresu zalezy od roznych czynnikow. Od 2 miesiecy pracuje po 10 godzin dziennie i jestem strasznie przemeczona... Moze to tez jest przyczyna??? jak myslicie???

Nie martw się, napewno nie jesteś w ciąży, przeciez się zabezpieczyliście i w dodatku tylko az sie kochaliscie:) W ciążę wbrew pozoreom nie jets tak łatwo zajść:) I radze nie przejmować się atk bardzo, bo Ci się jeszcze bardziej opóźni, piszesz, ze jesteś przemęczona, wieć to napewno jest przyczyna:) powodzenia i głow ado góry:):):)

Gość to ja ja
..na mój gust, jeżeli piszesz tak, jak było to nie masz prawa być w ciąży. A okres może spóxniać sie z różnych przyczyna, nawet jeżeli zazwyczaj masz regularny. w końcu na pewno zmieniłaś tryb zycia (lato), jeśli sie uczysz to do tego masz wakacje, zmienione pory dnia i nocy upały itp. Na razie wstrzymałabym sie z tym lekarzem. Mam swoje sposoby na spóxniahjący sie okres (choć równiez rzadko bywa zeby mi sie spoźniał), otóż: nie żałuja sobie kawki i lampki wina, ciepłych kąpieli, no a przede wszystkim relaks i pozytywne myślenie. Wswzystko bedzie ok. Głowa do góry!

Gość wyluzuj.........
na 99% nie jestes w ciazy! mi sie spoznial 1,5 miecha i nie z powodu ciazy! nawet przy bardzo regullarnych cyklach zdarza sie ze sie spozni okres.nie masz sie co martwic. na przyspieszenie miesiaczki dobre sa gorace kapiele,herbata z lisci malin lub z kwiatu czarnej malwy.