Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rakietawirtualna

USA nie zniosły wiz dla polaków ale... BAZA BĘDZIE!

Polecane posty

Gość rakietawirtualna

USA nie zniosły wiz dla poalków.... To pewnie w zamian za tę pierdoloną bazę antyrakietową... Tylko nasz kraj daje się tak ruchać... aż się niedobrze robi. Dać dupy i jeszcze dopłacic -to jest sztuka! Co o tym sądzicie?????

Gość to ja ja
..brak mi juz sił zeby patrzeć na "wyczyny" braci blixniaków

Gość popieram Cie Rakieto
wirtualna. Krew mnie zalewa widzac to wszytsko...

Gość to po co tam jezdzic
??? Powinno wprowadzic sie wizy dla obywateli usa i bedziemy kwita :classic_cool:

Gość rakietawirtualna
Najpierw chciało mi8 się stąd wyjechać stąd za granicę, bo widzę jak nas zojczyzna dupczy. Praca za kilkakrotnie niższą pensję nież w każdym niemal innym kraju UE. Ale zabiłąm w sobie to dręczące poczucie niesprawiedliwości. Tyle mnie kosztowało pogodzenie się z losem ale takie wieści powodują ze mi się w żopłądku będzie przewracało przez tydzien następny. W pracy, na kanapie czy na piwie. No NIE MOGĘ!

Gość oczy sarnie i łosie też
NIe rozumiecie wiele z polityki. Wizy nie są tu istotne. Liczy się wzrost bezpieczeństwa Polski. Ważna instalacja amerykańska w Polsce = większe bezpieczeństwo polityczne i ewentualnie militarne Polski. Dlatego Rosja tak histeryzuje na ten temat. Rosja chce słabej Polski, zdezintegrowanej UE rządzonej przez ludzi w typie poprzedniego kanclerza Niemiec.

Gość ale zara zara
mowa jest o tarczy? Jeśli tak, to tarcza nie chroni Polski tylko Stany. My możemy sobie najwyżej liczyć na to, że jak zestrzelą rakietę z naszej tarczy, to szczątki spadną na Polskę.

Gość rakietawirtualna
"oczy sarnie i łosie też " Pozornie moge przyznać Ci rację. MAm ejdnak wątpliwości, jeśli doszłoby do sytuacji ataku na tarczę antyrakietową -kto ucierpk, USA czy Polska? Aby zastraszyć USA -wystarczy zaatakować tarczę w POlsce, taki mały szantaż. PO co od razu atakować stany, tyo zbyt niebezpieczne. A tak POlska dostanie rakietę:-P USA posika się ze strzachu. A nasz los nikogo nie obchodzi. Uwaam że wspaniale można rozwinąć argumenty zarówno ZA jak i PRZECIW. TYlko dlaczego do kurwy nędzy nie chcieli postawić tej tarczy u siebie i nikt inny się na to nie zgodził??????