Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SIWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa

jaki miałyście śluz po odstawieniu antykoncepcji!

Polecane posty

ja juz jestem w 3 cyklu po odstwieniu a mój sluz nadal gesty i biały:( jak to było u Was kiedy wszystko wróciło do normy!

Witaj siwa, po odstawieniu tabletek możesz mieć przez dość długi czas zaburzony obraz śluzu, zazwyczaj jest on taki właśnie jak opisujesz, tzn. biały, gęsty, lepki lub grudkowaty. To wynika z faktu, że organizm wraca do równowagi hormonalnej i nie ma reguły, ile to będzie u Ciebie trwało. To zależy też od tego, ile czasu brałaś tabletki. Warto brać magnez w tym czasie, bo to pomaga w uregulowaniu cykli, olej z wiesołka też poprawia ilość i jakość śluzu. Pamiętaj, że brak śluzu typowo płodnego nie oznacza, że nie jesteś płodna i nie owulujesz.

pani Iwonko bardzo dziekuje za odpowiedz:) dzielnie czekam az mi sie wszystko unormuje:) obecnie prowadze pomiary tem. i zobaczymy jak mój organizm reaguje i czy mam owolację:) nie ma jak to pomoc eksperta :) bardzo dziekuje za pomoc jeszcze raz

Nie ma problemu. Fajnie, że prowadzisz samoobserwację, to Ci na pewno pomoże w zorientowaniu się, co się dzieje. Życzę powodzenia.