Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arabista

Kobieta, która nie chce pracować i być utrzymanką męża powinna dać mu dziewictwo

Polecane posty

Gość Arabista

Skoro niektóre panie nie chcą pracować i siedzieć na utrzymaniu swojego męża to powinny oddać mu swoją czystość i dziewictwo. W zamian za bycie utrzymanką powinny nie sypiać przed mężem z żadnym innym facetem, żeby te utrzymanie wynagrodzić mężowi darem czystości i dziewictwa

Gość Z przerwami na miłość....
Ale Tobie można bzykać na prawo i lewo ile się tylko da i najlepiej żeby to były same dziewice hehe. A jak sie skończą zostaniesz pedofilem, żeby zaliczyać tylko dziewice?? Kolejny z małym f..em...

Gość Arabista weź sobie daruj
takie poglądy, dobrze? Ja oddałam moje dziewictwo partnerowi, oddałam mu swój czas oraz siły na utrzymanie domu. Gotowałam, prałam, sprzątałam, robiłam mu dobrze i starałam się, żeby był szczęśliwy. Miał wszystko i był całkowicie zadbany. Potem mnie kopnął w dupę... Jak słyszę tego typu poglądy, to mam ochotę przyjebać kolesiowi między nogi. Pierdolisz jak potłuczony i nie wmawiaj mi, że to wynika z Twojej religii, poglądów czy wychowania. Jakby mi ktoś takie rzeczy powiedział w twarz... to po tej twarzy by dostał kilka razy. Dla otrzeźwienia.

Gość qefqqewfqewefewwq
że ja nie sprzedałam dziewictwa komuś kto by mnie utrzymywał... no nie przyszło mi do głowy, myślałam że bycie razem to miłość i partnerstwo (w tym w nakładach na wspólne życie)

Gość lalalaalaaa
ile ty masz lat? Masz zone? W kazdym razie gowno wiesz o zyciu.