Caryca łabędzica 295 Napisano 8 godzin temu Podejrzani ogór i iskra. Oraz salowa. Dobranoc wszystkim sparingpartnerom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 185 Napisano 8 godzin temu Przytul męża i wszystko będzie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 8 Napisano 8 godzin temu walczytlas dzielnie poczulas sie chociaz raz jak libed walczycy z 5 pisiorami gratulacje pieprz zwykle sie chowasz jak wrog ma przewage liczebna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 134 Napisano 8 godzin temu Czymś nie grzeszysz z pewnością... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 14 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Podejrzani ogór i iskra. Oraz salowa. Dobranoc wszystkim sparingpartnerom. On walczy o względy do Ciebie mężatki z trzema dziećmi. Razem klaskacie tamtej się spodoba. Posypane to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 121 Napisano 8 godzin temu A szło na rekord eh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 121 Napisano 8 godzin temu Moze jakaś nowa imba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 185 Napisano 8 godzin temu Temat Malowanego wyklikała Pieprz i ruda wiedźma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 8 Napisano 8 godzin temu klaudia jak zawsze psuje zabawe i dobry temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Efajel 5 Napisano 8 godzin temu to srun wyklikal bo klaudia poszla spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 121 Napisano 8 godzin temu Pieprz pisała, to po co. Szybciej by wyklikala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 8 Napisano 8 godzin temu zeby w niedziele o 23 sie logowac i gnój w robocie charytatywnej przerzucać to podziwiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
truchło bergoglio 10 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Libed napisał: klaudia jak zawsze psuje zabawe i dobry temat bo to ścierwo pisowskie jest, ja bym wszystkich pisowców do gazu wrzucił najchętniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 295 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Libed napisał: walczytlas dzielnie poczulas sie chociaz raz jak libed walczycy z 5 pisiorami gratulacje pieprz zwykle sie chowasz jak wrog ma przewage liczebna Ja nie mogę rzucić wszystkiego jak ty jednak mam jakiś real wbrew waszym dogryzaniom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 121 Napisano 8 godzin temu Znalazłem fajny artykuł. 100 afer PiS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 8 Napisano 8 godzin temu mozna by chorym dzieciom pomoc jakos albo klikac w pajacyka zamiast na kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 8 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Ja nie mogę rzucić wszystkiego jak ty jednak mam jakiś real wbrew waszym dogryzaniom. ja po prostu jestem zawzięty i sie nie lubie poddawac i odkladam inne rzeczy jak sie wkurze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 295 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Moze jakaś nowa imba To trzeba przeplatać, teraz jakieś 3 tematy lajfstajlowe, ale już nie dziś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 295 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: ja po prostu jestem zawzięty i sie nie lubie poddawac i odkladam inne rzeczy jak sie wkurze I w dodatku nie masz diakrytycznego imperatywu, to ułatwia sprawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 149 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Moze jakaś nowa imba Spadaj POpaprańcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 87 Napisano 7 godzin temu To chyba gruba była szermierka słowna, oczywiście jakiś ułom skasował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 295 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, afekafe napisał: Spadaj POpaprańcu. Cicho bądź, niemro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 39 Napisano 7 godzin temu imby i polityka sa do dopy jak czyjes sympatie nie zalezo od pogladow politycznych ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 121 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Spadaj POpaprańcu. Tylko PiS! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 295 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: To chyba gruba była szermierka słowna, oczywiście jakiś ułom skasował. Lecz w ostatnim odcinku wszyscy płakali przy pojednaniu głównych antagonistów. Tego katharsis nikt nam nie odbierze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 185 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: mozna by chorym dzieciom pomoc jakos albo klikac w pajacyka zamiast na kafeterii Rozliczyłam się w końcu z Urzędem Skarbowym, bo zwykle dopłacam i 1 %podatku dałam na mojego krewnego, który choruje na raka nerki. Jest politologiem i często występował na Polsat News. Ma usuniętą nerkę przeżuty i chyba z tego nie wyjdzie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 121 Napisano 7 godzin temu I tak lepiej, niż PO yebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 8 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, afekafe napisał: Spadaj POpaprańcu. o kolejn pisior sie ujawnil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 8 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Rozliczyłam się w końcu z Urzędem Skarbowym, bo zwykle dopłacam i 1 %podatku dałam na mojego krewnego, który choruje na raka nerki. Jest politologiem i często występował na Polsat News. Ma usuniętą nerkę przeżuty i chyba z tego nie wyjdzie.. to jak nie wyjdzie to po co kase dawac na jego leczenie ? daj na tych co wyjda tylko nie maja pieniedzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 121 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, afekafe napisał: Spadaj POpaprańcu. Jeśli liczysz na jakąś imbe, to sorry. Caryca pochłonęła całą moją złą energię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach