Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qytra

Wystraszyłam się.

Polecane posty

Gość qytra

Przeżyłam bardzo silne zauroczenie pewną osobą, odwzajemnione.. Szybko pojawiła się czułosc, tęsknota, piekne słowa... Jakoś tak się stało że wczoraj zaczelismy ostro flirtowac przez smsy, dając sobie nadzieję na jakąs wiekszą bliskość... I w pewnym momencie trach: zniesmaczyło mnie to do tego stopnia ze posłałam faceta gdzie pieprz rosnie... Dzis siedze i myslę co się ze mną stało...

Gość drugi taki sam topik
albo zbieg okoliczności że tak podobny

Gość qytra
a który to drugi taki podobny??? nic nie wiem!

Gość gfhghg
co ci napisal w smsie? ciesz sie, ze i tak szybko wyszla jego prawdziwa natura, przynajmniej czasu z nim duzo nie zmarnowalas.

Gość qytra
Włąsnie nic takiego... Ze chciałby ze mną zatańczyć, wziaść mnie w ramiona, pogłaskac po włosach... i takie tam romantyczne bzdury... Serce mi zaczęlo bic , ale w pewnym momencie jak się wściekłam to zaczełam bluzgać że ma mnie nie traktować jak słodkiej idiotki... matko, to był jak amok... Nie rozumiem swojej reakcji.

Gość gfhghg
nie przejmuj sie, może i dobrze sie stalo. i tak nigdy nie wiesz z kim masz do czynienia :) gdyby byl naprawde jakis porzadny to by nie pisal jeszcze o takich rzeczach, typu przytulanie itd.

Gość qytra
no własnie, chyba rozsądek przemówił, tak to sobie tłumaczę...

Gość zostaje ta
o ja... a myslałam ze napisał :bede cie rżnął az do utraty tchu, wsadze ci to i tamto...itp. a jak tak to ok! ciesz sie ze na pozadnego trafiłaś.. :P

Gość qytra
hm.. tez prawda. Nie był obleśny w najmniejszym nawet stopniu, i przecież bardzo go lubiłam.. Dlaczego myśl o bliskości z nim tak mnie przeraziła, nie wiem.. On się zaraz wycofał, przepraszał, co było głupie, bo sama przez jakiś czas ten flirt ciagnęłam... Teraz sie czuje podle.

Gość zostaje ta
nie rezygnuj z niego..tak trudno teraz znalesc fajnego chlopaka moze on nim jest, nie przekreslaj go..nie zrozumieliscie sie poprostu...

Gość qytra
wiem ale jak mam mu powiedzieć ze na razie nie życzę sobie takich czułostek i nakręcania, razi mnie to i jakos strasznie boli, nie wiem, może mnie coś intuicyjnie od niego odpycha... :( Nie wiem, nie wiem.. Na razie sie do sibie nie odzywamy.

Gość zostaje ta
oj chyba ktos Cie skrzywdzil i jestes nie ufna.... rozumiem Cie...............

Gość qytra
:( Ale mnie łatwo rozszyfrowałyście... :( Nie wiem co robić. Boje się tak ze nie potrafię już niczego zbudować...

Gość drugi taki sam topik
przeczytaj temat "Jestem okropna", z pierwszego opisu wydaje mi się podobny myślałam że to TA SAMA syuacja jest opisana

Gość zostaje ta
mam tak samo jak Ty............. A chcesz byc teraz z kimś? ile czasu minęło??

Gość qytra
minął ponad rok. Potrzebuje bliskości, pewnie, ale gdy przychodzi co do czego staję sie agresywna, nieprzyjemna, kopie i drapię ( przenosnia!:) ), i w ogóle spieprzam tak szybko jak mogę... :(

Gość coffe.
qyrta, a może to strach przed zaangażowaniem? zauwazylas, że on posuwa się za daleko i po prostu - przeraziło Cię to? Dobrze to znam, bo sama byłam w podobnej sytuacji. Zamiast walczyc o uczucie, najzwyczajniej w świecie się wycofałam. Sama nie wiedzialam co mną kieruje...

Gość qytra
tak nagle poczułam sie przyparta do muru, w sćiekłość we mnie taka wybuchła i pomyślałam sobie, to pamiętam dobrze: nie pozwalaj sobie za dużo!!! I wybuchnęłam, Potem żałowałam, ale wiem ze to jest w jakimś sensie nie do odkrecenia bo moge sobie wyobrazic jak on sie teraz czuje.. Pewnie jak skonczony idiota...

Gość zostaje ta
a dlugo znasz tego chlopaka? mozesz pogadac z nim szczerze...?

Gość qytra
znam go kilka miesięcy, tak, szczerze o wszystkim gadalismy zawsze, bardzo się dobrze rozumiemy, ale bliskość z nim mnie przeraza...

Gość zostaje ta
a mowilas mu o tym ze sie boisz?

Gość qytra
nie, nie mówiłam, tylko mówiłam ze mam za sobą taka a taka historię.. Ale nie mówiłam mu ze się go boję, tego nie...

Gość zostaje ta
wiec powiedz.....................

Gość qytra
nie wiem czy zrozumie. A poza tym boje się że twedy tym bardziej zacznie robić coś żeby mnie z tego leku wyleczyć, i zrazi mnie do siebie kompletnie.. Bo tak sobie myslę, gdyby mi ktos powiedział że sie mnie boi, to bym chyba odeszła..bo co innego zrobić..? Więc on odejdzie, czy tak czy siak... Wiem to.

Gość zostaje ta
jak mu zalezy to nie odejdzie..jak tobie zalezy bedziesz sie strala..on zrozumie ze nic na sile...Powiedz mu czego sie boisz..i zeby nic nie robil..ze nie chcesz sie spieszyc..ze to na peweno minie tylko potrzebujesz czasu, ale nie chcesz zeby odchodzil....

Gość qytra
:( Dobrze, powiem tak jeśli tylko jeszcze będzie chciał ze mną rozmawiać... dziekuję.

Gość zostaje ta
3 mam kciuki! badz szczesliwa... :) pa.