Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cztery litery

co to może być?

Polecane posty

Witam. Moze to pytanie powinno paść na forum erotycznym, ale moze tutaj doczekam sie odpowiedzi. Otoż: jakis miesiac temu, gdy konczyl mi sie okres i chcialam sie umyc, poczulam bol, Sprawdzilam co to moze byc i okazalo sie ze niedaleko od lechtaczki, na wardze sromowekj mniejszej mam cos takiego jak koralik pod skora, bylo to raczej twarde , skora byla zaczerwiwniona i bolalo przy dotyku. obiecalam sobie ze pojde do gina i mnie zabda co to jest. Nie poszlam, tysiac piecset wazniejszych spraw na glowie:o I wczroaj, znowu...bolo i boli, cos podobnego tyle ze na wiekszej wardze, tez na szczycie. Zaczerwienione..., chyba to samo co kiedys:( Myslalam ze to moze wrosniety wlosek, no ale jak moglabym poprzednio miec wrosnietego wloska na wardze sromowej mniejszej, gdzie wlosow nie ma? prosze o jakakolwiek pomoc, sugestie co to moze byc z gory dzieki

Gość też to miałam
hej - kiedyś też miałam cos takiego - identyczne, z tym, że zniknęło samo zanim doczekałam się wizyty u lekarza

Gość może opryszczka

No wlasnie, tamto zniknelo i to pewnie tez zniknie. Nie wiem co to moze byc. Za pierwszym razem to sie przestraszylam jak diabli:(

opryszczka...no ale...hmm....nie wiem, Nie swedzi to ani nic, po prostu skora zaczerwinieniona i boli przy dotyku, wielkosc koralika, perelki. Moze mam organizm oslabiony i takie cos wyszlo? bo przeciez o higiene dbam

Gość antoniaaaa
tez to mam! wlasnie teraz. Takie podskorne zgrubienie, bolace podczas dotyku? jakby cos twardego bylo pod skora? czerwone? nie mam pojecia co to moze byc. :(( Moze ktos nam powie w koncu na tym forum:)

To zapalenie gruczołu przesionkowego większego (ujście ma na wardze sromowej mniejszej tuż przy wejściu do pochwy)! Konieczna wizyta u ginka!

Gość antoniaaaa
ale to sie pojawia w roznych miejscach!! nie tylko w jednym!

mam nadzieje ze to nic powaznego. To jest wlasnie takie zgrubienie, bolace przy dotyku, ogolnie denerwujace bo staram sie na to uwazac, srednio 3 dni to mam i znika to juz drugi raz:o.

Gość antoniaaaa
ja mam bardzo nieregularnie, jedno mam teraz, ostatnio moze z 8 miesiecy temu...hmm