Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobrunia

Jak faceci spostrzegają dziewice???

Polecane posty

Gość kobrunia

jestem 20 letnia dziewica i chciałabym sie dowiedzieć czy to dobrze czy źle? Spotkałam się z różnymi opiniami facetów. Większość z nich uważa że sobie żartuje, już sama nie wiem co mam myśleć. Do tej pory niestety nie znalazłam prawdziwej miłości...

Gość llpp
to Twoja indywidualna sprawa kim jesteś

Gość oczamy spostrzegajom
:)

Gość dwedwqde
lęcą na nie:)chca koniecznie je rozdziewiczyc:)

Gość groszek ptysiowy
To Ty wszystkich swoich znajomych płci męskiej informujesz, ze jesteś dziewicą???

Gość roznie bywa
wiele dziewczyn uprawia seks analny i oralny a nadal twierdza, ze sa dziewicami. Mnie to odstrasza

Gość dwedwqde
ja straciłam w wieku 24 lat dziewictwo, bo wczniej, nie znalazłam nikogo odpowieniego:)nie kochałam po prostu..nie spotkałam wczeniej miłosci.. Wiec, jak na imprezie w akademiku sie kolezankom zwierzałam, a miałam wtedy 22 lata, nie chciały mi uwierzyc!! a wiecie dlaczego? Bo myslały, ze jak ładna dziewczyna to nie moze byc dziewica:) głupie stereotypowe myslenie jakbym była brzydka jak noc by się w ogole nie dziwiły ale tak to wielkie gały zrobiły:) Natomiast kiedy moj kolega sie o tym dowiedział, powiedział, ze bardzo szanuje moja postawę(choc sam był casanova co zaliczał , jedna za druga):)

Gość to dobrze że
czekasz z utratą dziewictwa na faceta którego pokochasz

Gość nie znam żadnego
inteligentnego facete dla którego to ma większe znaczenie... bo chyba ważne jest jaką jesteś dziewczyną a nie czy nasz kawałek błony...no chyba że laska jest zaliczana pzez kogo popadnie to wtedy napewno żle o niej świadczy...

Gość kobrunia
Sama nie jestem maszkarą, bo faceci na mnie lecą. Nie rozpowiadam wszystkim facetom, że jestem dziewicą, ale w towarzystwie gada sie na różne tematy, nie zawsze o sobie.

Gość kobrunia
Moja jedna koleżanka twierdzi, że mi to ciąży

Gość interr
sama powinnaś wiedzieć czy Ci ciąży

Gość DWEDWQDEW
a ta kolznka, pwnie niezle sie puszcza..i ci zazdrosci..skoro mowi, ze ci to ciązy... skad ona moze wiedziec?co tOBIE CIążY? ONA ZNA tWOJE MYSLI?

Gość masz z tym problem skoro
o to pytasz... Jesteś ,czy nie wszystkich to wali. Normalnym facetom wisi czy dziewczyna jest czy nie jest-chyba ,że to kolekcjoner dziewic ale to dla mnie głupota albo laska puszcza się z kim popadnie-bo z szmatą nikt nie chce być....

Gość pola1
faceci maja rożne patrzenie na to ! spotkałam sie z wypwiedziami że teraz należy ich szukać w podstawówce i to nie bardzo ! ale i z takimi że marzy im sie spotkanie kobiety dla których ich pierwsze doznani beda wspominane przez lata z ich udziałem!! a ja uwazam że to jest indywidualna sprawa i kazda dziewczyna ma prawo do współżycia w odpowiednim dla niej momencie. nie za sprawa trendów czy hasełek ze sie jest już starą .... i należy jak najszybciej to zrobic. poczekaj na swoja miłość to Ci nie zaszkodzi a wrecz przeciwnie bedzie najlepsz dla ciebie decyzją !! bo czy warto tracic cos dla siebie tak cennego z jakims tam baranem?