Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccccc

niesmiała dziewczyna ma lepiej niż niesmiały facet

Polecane posty

Gość cccccc

Ciekawe jak to jest, że kobiety , które mówią o sobie, że są niesmiałe i aspołeczne kogoś mają, a facet o tych cechach zawsze jest sam?

Gość to sprawa indywidualna
nie zawsze jest sam

Gość ghghg
ja jakoś nie mam nikogo mimo, że jestem niesmiala dziewczyną wiec nie uogolniaj :o

Gość agnesina
bo niemialosc kobiecie dodaje blasku a niesmialy facet kojarzy sie z pryszczatym nieudacznikiem

Gość interr
przez nieśmiałość czy urodę nie masz nikogo?

Gość cccccc
Jestem sam,ale raczej z powodu tego jak paskudnie życie mi się potoczyło. Spytałem bo jestem ciekawy.

Gość interr
ile masz lat?

Gość rtryyt
mogę powiedzieć o sobie że jestem nieśmiała i aspołeczna ale gdybym nie zwalczyła u siebie choćby na krótki, niezbędny czas, tych cech, nikt by mnie nie zauważył dodam że moim zdaniem to właśnie chłopak ma łatwiej, bo jemu kulturowo wypada podrywać a i w odpowiedzi dziewczynie odrzucać takie starania, choćby on był naprawdę interesujący, tymczasem dziewczyna która zaczepia chłopaka może zostać źle oceniona, a jeśli zostanie odrzucona to już naprawdę znaczy że jest beznadziejna

Gość cccccc
ale statystycznie na pewno jest więcej samotnych niesmiałych facetów niż samotnych niesmiałych kobiet, choćby na tym forum

Gość rtryyt
ja z kolei 30 i dwa lata temu stłumiłam naturalną nieśmiałość, zaczepiłam wypatrzonego faceta i okazało się że mu się podobam jesteśmy razem, warto było

Gość ghghg
ja brzydka nie jestem, ale naprawde wrecz chorobliwie niesmiala, malomowna, do tego czasem się jąkam :o nikt mnie na pewno nigdy nie zechce.

Gość opi
moge sie założyć że kogoś poznasz

Gość tez niesmiały
juz mi sie podobasz :)

Gość benson
niesmiała osoba bez względu na płeć ogólnie ma przerąbane

Gość ghghg
zgadza się, przerąbane i to bardzo. jak trzeba zalatwić jakąś sprawę albo chociaz poprosic o cos w sklepie, zawsze jest problem :o

rtryyt i wyobrażasz sobie jak ten nieśmiały facet zacznie podrywać dziewczyny bo mu tak rola społeczna nakazuje :D nieśmiała dziewczyna przy takim myśleniu ma większe szanse bo w końcu to faceci \"mają\" się jej narzucać a co do nieśmiałych facetów i miłości to psychologia amerykańska już to dawno opisała http://en.wikipedia.org/wiki/Love-shyness :D

Gość benson
przeczytałem sobie ten opis spod tego linku z wikipedii, daje do myslenia. pasuje aż za bardzo

Gość ghghg
a na temat nismialych kobiet tez jest taki opis? ;)

Gość benson
very shy young woman is no less likely to date and to marry than is the self-confident woman, non-shy woman . . . . In essence, even very shy women marry. Love-shy men cannot and do not marry irrespective of how strong their desires might be . . . . "

Gość zyjaca istotka
Ja pomimo ze niesmiala przemoglam sie i poderwalam chlopaka ktory dzis jest moim mezem. Bylam strasznie znerwicowana ale on bardzo mi sie podobal i musialam sprobowac. Dzis jest moim mezulkiem:))

weźcie poprawkę na to że ten facet robił badania w latach 80 a jednak kultura się trochę zmieniła. Po za tym jednak Ameryka to nie Polska i mentalność jest inna... ale ogólne wnioski są jak dla mnie sensowne :classic_cool: zresztą kobiety też podrywają... to i ile taki nieśmiały jest atrakcyjny to ma nawet szanse na związek :classic_cool:

Gość benson
Moze i badania z lat 80,ale wnioski są czytelne. Niesmiała kobieta ma te same szanse na związek jak nie-niesmiała. Niesmiały facet ma o wiele mniejsze szanse niz śmiały.

Gość ti..
a ja mam okazje poznac smialego faceta takiego pewnego siebie a sama jestem niesmiala nie wiem czy dam rade:( ale wiem ze podobam mu sie fizycznie i lubi ze mna rozmawiac narazie tylko nprzez telefon nie wiem co bedzie na spotkaniu