Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala.1981

mój mąż mnie zdradził - co robic??? znam ją. On mówi, że to się nie potwórzy

Polecane posty

Gość Ala.1981
gdyby to było takie proste. miłosc i nienawisc w jednym. nie ufam mu, ale czy moge go tak pzrekreslic? zdzire znam i chyba zatluke

zostaw ja w spokoju, bo tylko godnisc stracisz na nie warta tego kobiete z reszta na sile mu nie dala. lepiej zytaj go czy Cie kocha i jak to dalej widzi...

Tak, zdzirę A on oczywiście jest niewinny, bo nie ma mózgu i nie potrafi się kontrolować:O Wiesz, jeżeli Twój mąż zdradza Cię ze zdzirami, to jest taki sam... Ja bym nie wybaczyła komuś, kto mnie zdradza ze zdzirą. Jak by chciał, żebym go traktowała poważnie, to musiałby przynajmniej wybrać jakąś normalną i fajną kobietę, a nie spać z byle zdzirą.

Gość jedyne właściwe rozwiązanie
R O Z W Ó D

Mnie sie wydaje ze jak ktos raz zdradzi to to sie powtiorzy... wiem, trudno jest przekreslic te wszstkie lata.. dlatego potrzebna jest wam szczera rozmowa i sama powinna szdecydowac... czy wogole jeszcze kiedys mu zaufasz i pamietaj ze warunkiem bycia ze soba jest to zebys mu NIE PRZYPOMINALA!!! nie wygadywala!!! a to moze byc trudne.. powiodzenia....

Gość i jeszcze sprawdz
nie przesadzaj..nie mydlo, nie wymydli sie

ale fakt, pewnie bym odeszla. po co tracic czas z koms kto nie traktuje Cie powaznie? lepiej ulozyc sobie zycie z kims kto jest tegp wart.

Gość a nie wiedziałam że mezowie
zdradzaja ze zdzirami:D

Gość jeśli z nim zostaniesz
nie uda ci się zapomnieć -wybaczysz ale nie zapomnisz nigdy !!! -to będzie zawsze wracac -przy najmniejszej sprzeczce -wypomnisz mu to i te podejrzenia trudno będzie ci sie ich pozbyc .... no chyba,że masz w sobie pokłady miłosci i bedziesz umiała z tym życ mimo wszystko🖐️

Gość rozwiedź się

Gość Monia jestes
niestety i tak w zyciu bywa Jak ma taki charakter to pierwszy i ostatni raz Cie niezdradzil A zdzire lepiej zostaw w spokoju szkoda twoich nerwow

Gość chyba gdyba
Ala, nie jest proste. Nie jest proste odejsc, nie jest proste wybaczyc. W takiej sytuacji trudno znalezc dobre rozwiazanie - z kazdym jest cos nie tak i kazde jest trudne. Przede wszystkim, zanim podejmiesz decyzje, odczekaj - decyzje podjete pochopnie, pod wplywem silnych emocji czesto bywaja niesluszne i pozniej ich zalujemy. Po drugie - zatluczesz zdzire? a On to co? Bezwolna istota, nie mysli? Nie wie, ze ma zone? To nie na niej powinnas sie skupiac, a na nim! Zemsta na jakiejs kobiecie nic Ci nie da. Jesli chcial Cie zdradzic, to znalazlby predzej czy pozniej kandydatke - nie ta, to inna. Wszystkich nie zatluczesz. I fakt, zapomniec - nie zapomnisz, ale wybaczyc sie da - z reszta, wiele topikow juz o tym bylo :)

Gość rozwiedź się
jak jestes rocznik 81 to jestes jeszcze bardzo mlodą osobą! wiec nie trac czasu z kurwiarzem tylko czym predzej go zostaw i poszukaj kogos kto cie nigdy nie zdradzi!