Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wetwt

czy bylibyście zazdrośni

Polecane posty

Gość wetwt

Czy bylibyście zazdrośni o to, że w trakcie waszego rozstania partner spotkał się z kimś? Załóżmy: rozstajesz się z kimś, po 2 miesiącach do siebie wracacie - okazuje się że on/ona w tym czasie przespał się z kimś innym. Jaki mielibyście do tego stosunek? Czy gdybyście w tym samym czasie również się z kimś przespali, bolałoby was to mniej? Prosze o wypowiedzi obie płci.

ciezka sprawa. chyba teoretycznie powinno byc łatwiej jesli sie w tym czasie obie strony z kims przespią. Mysle ze takie powroty to nic dobrego, tym abrdziej ze jedna ze stron tak szybko wskoczyła do innego łóżka. chociaz rózni są ludzie....

Gość gdd
jesli mam byc szczera to ja sobie tego nie wyobrazam. jakby mi byly odwalil taki numer a potem chcial wrocic do mnie to juz bym z nim na pewno nie chciala byc! ja bym sie na pewno z nikim nie przespala jakbym z nim nie byla, bo nie jestem jakas puszczalska. pozdrawiam

Gość fvsfsvf
mój facet uważa, i ja się z nim zgadzam, że między dojrzałymi do uczucia ludźmi nie ma takiego czegoś jak odchodzenie od siebie, schodzenie się znowu i co tam jeszcze wte albo we wte i nie wraca się już do siebie

Gość dsfsf
w takim krotkim czasie z kims miala by sie przespac?